A legkísértetiesebb helyek: Hotel del Salto

A Hotel del Salto Kolumbiában található a főváros közelében. Csodálatos látványt nyújt, hiszen egy szikla peremére épült. Régebben gazdagok utaztak ide, de ma már úgy gondolják, hogy rengeteg kísértet lakja, mivel borzalmasan sok öngyilkosságot követtek el a helyszínen. Sajnos a szálloda ma már nem látogatható, a kilencvenes években bezárta a kapuit, de a látvány még ma is káprázatos.

A Hotel del Salto luxusszálló 1928-ban nyitotta meg a kapuit, főleg gazdag vendégek jöttek errefelé, akik a Tequendama Falls területet látogatták Kolumbiában. Nem is kérdőjelezzük meg, hogy miért is vonzotta a gazdag népet a helyszín, hiszen csodálatos a terület. A szálloda a szikla peremén éppen egy vízesésre néz.

A gond csak az volt, hogy a Bogota folyót elöntötte az ipari hulladék, amely a területet is beszennyezte. A turisták már sokkal kevésbé látogatták a területet. A hotel a kilencvenes évek elején zárt be. Helyi pletyka szerint a szállodát kísértetek járják, hiszen könnyedén lehetett öngyilkosságot elkövetni a szálloda ablakából.
Azonban azt tervezik, hogy a hotel majd egy egyetemnek ad otthont, és egy részét múzeummá alakítják. Hátha akkor ténylegesen meg lehet majd nézni odabent a szellemeket is. 🙂

grid-cell-8566-1454347443-7

forrás: Sobify.Com

 

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.