A legfélelmetesebb rejtélyek 2015-ből

A világ megmagyarázhatatlan rejtélyeiből mindig kerülnek fel újabb és érdekesebb események az internetre. Ezért most a Ghost Diaries összeállítását olvashatjátok a legmenőbb félelmetes rejtélyekről, amely megborzongatta az olvasókat 2015-ben. 

Kísérteties repülő Anglia felett
Augusztus harmadikán rengeteg autós és gyalogos látott Lancasterben egy második világháborús bombázót elhaladni a fejük felett. Állítólag a repülőgép zaj nélkül haladt el felettük. A hatóságok szerint semmilyen légibemutató nem volt aznapra ütemezve. Lehetséges, hogy csak egy menő drónt láttak az emberek, esetleg a fantom repülő került a légtérbe?

worldwar2

Szellemhajó Japán partjainál
Októbertől kezdve egy csapat hajó sodródott Japán partjai felé. A teljes legénységet holtan találták. A hatóságok még mindig próbálják kitalálni, hogy mi vezetett a szerencsétlen eseményekhez. Összesen tizenkét ilyen szellemhajót fedeztek fel decemberig a partok közelében. 

ghost ship

A nácik aranyának helyszíne
A legenda szerint háromnál is több vonat szállította a náci kincsét a második világháborúban, amelyet valahol Európában rejtettek el. Augusztusban egy páros bejelentette, hogy ők megtalálták a nácik aranyának helyszínét. A hatóságok azóta se derítették fel az állítólagos helyszínt.

nazi-1_1440157062

Ismeretlen támadók kényszerítették egy ház lakóit menekülésre
Nyáron egy New Jerseyben élő család pert indított az előző lakók ellen, mivel a házban különöse erők uralkodtak. Állítólag egy ismeretlen kérte a régi lakókat arra, hogy hozzanak friss vért a házba. Az új lakók egy éjszakát sem töltöttek a házban annyira féltek. A mai napig nem derült ki, hogy mitől. 

creepy house

Alcatrazból menekültek fotói kerültek elő
A világ egyik legnagyobb megoldatlan rejtélyei közé tartozik Frank Morris és az Anglin testvérek sorsa. A három gyilkos 1962-ben szökött meg az Alcatrazból. Sohasem találták meg a testüket, országos keresést indítottak utánuk, de semmi nyomukat nem lelték. Azonban 2015-ben előkerült egy késő nyári fotó, amelyben két ember Brazíliában pózol 1975-ben. A képen látható emberek nagyon hasonlítanak John és Clarence Anglinre. Továbbra is nyomoznak a kép ügyében.

alcatrez

forrás: GhostDiaries

 

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.