A legfélelmetesebb internetes legendák III.

Most Disneyvel kapcsolatos horrortörténetet fogunk megosztani veletek, amely méltón beleillik a legfélelmetesebb internetes történetek sorába. 

Néhányan biztosan hallottatok már arról, hogy a Disney cég felel egy igazi, élő Szellemváros irányításáért. Disney építette fel a “Kincses szigetet”, amely a Baker öbölben található a Bahamákon. Először a hely egyáltalán nem szellemtanyának indult, luxus pihenőhelynek szánták. Utána is lehet nézni az interneten. A Disney 30 millió dollárt ölt bele a helybe, aztán elhagyták. 
A Disneyt hibáztatták a sekély vízért (még a hajók sem tudtak közel menni), emellett a Bahamákon élő munkások sem voltak a helyzet magaslatán. Itt lett vége a történetnek, a hellyel nem csináltak semmit. Ez a hivatalos verzió legalábbis. Azonban sokan azt gondolják, hogy más okok is voltak a háttérben. 

De Maugli Palotájával kezdődött minden. Észak-Karolinában a Disney elkezdte megépíteni Maguli Palotáját az 1990-es években. A terv egy Dzsungel könyvével kapcsolatos helyszín volt. 
Maugli Palotájával kapcsolatban hamar viták robbantak ki. A Disney rengeteg drága földet vásárolt a projekthez, néhány nem is annyira tiszta ügylet volt. Állítólag csomó házat csak úgy elvettek a tulajdonosoktól. Egy hatalmas palotáról, dzsungelről beszéltek, ahol négerek és állatok keringenének. Állítólag egy ember a tömegből tiltakozni is kezdett, majd kitörte a térdét. Azonban a házakat megvették, a területet kiürítették, így nem lehetett ellene tenni semmit. A helyi televízió és újság tiltakozott a tervek ellen az elején. 
Hasonló dolgok történtek a Kincses szigettel és Maugli palotájával is. Állítólag a házak készen álltak, a látogatók meg is szállhattak a környéken. Aztán mindennek vége lett. 
A Disney lezárta a helyet, és nem tudják, hogy miért. De sokan nagyon örültek neki. A Disney vesztesége hatalmas volt. Állítólag páran meglátogatták az elhagyott Kincses szigetet és félelmetes dolgokat találtak arrafelé. Minden ott maradt, csomó mindent összetörtek és bemocskoltak. Sokan úgy gondolták ez volt az elbocsájtott munkások bosszúja. 

86786739
A blog írója úgy döntött, hogy évek múlva is meglátogatja Maugli Palotáját, készít pár felvételt és ír a tapasztalatairól. Először igyekezett kutatásokat végezni a helyről, de semmit sem talált. Még érdekesebb, hogy az interneten se volt róla semmilyen blog, esetleg fénykép. Az író nehezen találta meg a helyszínt. Egy nyolcvanas évekből származó térképből dolgozott.
Egy sofőrt kivitte a helyszínre. Megtalálta a hatalmas, fából készült kapukat. A kapukra ezt írták: “Disney elhagyta”. Simán be lehetett sétálni, így a férfi megragadta fényképezőgépét és térképét, hogy megnézze a helyszínt. 
A belső területet is benőtte a gaz. Pálmafák alatt rengeteg kókuszdió pihent. Füvek és pálmák rengetege lepte el a helyszínt. Minden külső építményt széttört, szétrohadt. Vandálok és az időjárás tépázta meg őket. 
A legérdekesebb Balu szobra volt a földön. A blogger közelebb ért a Palotához, amelyet kívülről graffitik borítottak. A kapukat ellopták, így ide is könnyedén betérhetett. Az épület belseje teljesen csupasz volt, csak a penészes falak maradtak. Valószínűleg mindent elloptak. 
A konyha egy ipari ételkészítőhöz hasonlított, minden össze volt törve és vizelettől bűzlött. Egy ideig a konyhában állt a blogger, amikor észrevette, hogy pár plafonra akasztott kampó himbálózik. Először úgy gondolta, hogy léptei okozták ezt, ezért lefogta az egyiket, amely aztán újra mozogni kezdett.
A fürdők hasonlóan rossz állapotban voltak. Rengeteg szoba volt a palotában, mindbe ugyan nem tért be, de sokat meglátogatott. Az egyik szobából halk zajokat hallott kiszűrődni, mintha televízió szólna. 
– Nem hittem el.
– (rövid, érthetetlen válasz)
– Nem tudtam. Nem tudtam. 
– Az apád mondta neked.
– (ismeretlen válasz, csak sírás)
A férfi azonnal kifordult, de a kapuknál mégis keresni kezdett valamit, amit magával vihet, képet készíthet. Egy hatalmas pitont akart lefotózni Több szögből is lefényképezte, amikor a piton felemelte a fejét, és beleborult a környező aljnövényzetbe. A férfi remegve tért vissza a házba, vett pár mély lélegzetet. Le akart ülni, mert a lábai teljesen elgyengültek, persze sehol sem talált erre alkalmas helyet. Végül lépcsőket talált a palota földszintjén, oda akart letelepedni, amíg jobban nem érzi magát.

maxresdefault
A lépcsők lefelé vezettek egy sötét pincébe. A férfi fényképezőgépe vakuját használta lámpaként.A helyszínt érdekesnek találta. A helyiség teljesen más volt a többi részhez képest. Innen nem hiányzott semmi. Odalent voltak asztalok, tollak és órák is. A háttérben egy régi televízió és italok üvegek pihentek. Olyan volt, mint egy hely, amit gyorsan evakuáltak. A blogger tovább sétált a mélység felé. 
Végül elért egy fekete-sárga mintás ajtót, amelyre a “Karakter előkészület 1” feliratot biggyesztették. Elsőként az ajtó nem engedett, amikor éppen otthagyta volna, akkor mégis halk nyikorgással kitárult. 
A szoba belsejében teljesen sötét volt, majd felvillantak a fények a feje felett. Rengeteg Disney jelmez lógott a falakról, Talált egy félelmetes Mickey egér jelmezt is a szoba közepén. A jelmez színei teljesen megfakultak, mintha kifordultak volna a helyükről. Itt azonnal fényképezni kezdett. Éppen pakolgatta a jelmezeket, amikor a lába alatt hangos nyikorgást hallott: egy emberi koponya esett ki a jelmezből. Azonnal eldobta Donald kacsa fejét, ennek ellenére mégis gyorsan lefotózta a dolgot.
Ekkor kezdett el felkelni a hatalmas Mickey egér a földről.

Reverse mickey

Először felült, majd mászni kezdett felé. Magában “nemet” mormolt. A blogger lábai újra elzsibbadtak, a szíve vadul verni kezdett. Újra felemelte a gépét, de a fényképezőgép elromlott, ahogy képet készített. A jelmez leszedte a saját fejét, rengeteg vér fojt ki kezei nyomán.  Sűrű, ragadós, sárga vér.
A blogger azonnal menekülni kezdett. Sohasem szedte le a képeket a fényképezőről, sohasem írt róla a blogján. Csak menekült, ahogy a lába bírta. Megértette, miért hagyta el a helyet Disney.
Nem akarták, hogy bárki bejusson. 
De azt sem akarták, hogy bármi kijusson onnan. 

forrás: CreepyWiki

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.