A legfélelmetesebb helyek a Mississippi folyó mellett

A Mississippi folyó mellett rengeteg üres épületet találhatunk anélkül, hogy bármelyiket is szellemek laknák. Azonban van pár, ami kellemes borzongással tölthet el bármelyikünket.

Minneapolis Városháza
1897-ben a városházában akasztásos kivégzést tartottak. Állítólag a mai napig ismeretlen férfihangokat lehet hallani a helyszínen. Sokan úgy gondolják, hogy a bűnöző hangját hallják.

haunted-houses-mississippi

McPike kúria
A hatalmas házat 1869 és 1871 között építették, majd elhagyták, hogy magányosan álljon a huszadik század felében. Állítólag a házban a régi tulajdonos szelleme kísért, amely rengeteg paranormális nyomozót vonz a 16 szobás házba. 

Milton iskola
Egy városi legenda szerint egy diákot, Maryt megerőszakoltak és meggyilkoltak a Milton általános iskolában a harmincas években. Később az iskola egyik dolgozóját megtalálták egy üzenettel, mely szerint ő követte el a gyilkosságot. A diákok aztán látni vélték egy lány árnyát és a gyilkos mormolását is.

Milton-School-haunted

Lemp kúria
A Lemp kúriát egy sörfőző dinasztia építette, amelyeknek sok tagja öngyilkosságot követett el a házban. Később a kúriából szállót alakítottak ki, ahol rengeteg vendég tapasztal paranormális jelenségeket.

Woodruff-Fontaine ház
A házban nem történt semmilyen különleges tragédia. Azonban az eredeti tulajdonos férje a falak között halt meg. Állítólag a nő kísértete ólálkodik a szobákban éjjelente.

Az Orpheum színház
Az Orpheum színház 1928-ban nyitotta meg a kapuit. Két különböző szellem riogatja az itt dolgozókat. Az egyik a kicsi Mary, aki a színház előtt halt meg egy gázolásban. Állítólag becsapkodja az ajtókat és kapcsolja fel és le a villanyokat. A másik pedig egy elmaszkolt fantom, aki fentről riogatja az embereket.

 

forrás: GhostTheory

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.