A legfélelmetesebb gyerekjáték

Mindannyiunknak voltak játékai gyerekkorunkban, hogyha ottalvós bulikat rendeztünk. A kedvenc még mindig a Kampókéz vagy a Véres Mária, esetleg valakinek belógattuk a kezét meleg vízbe, hogy bepisil-e. De most mutatunk egy olyan játékot, amelyet soha sem érdemes kipróbálni. Ez bizony a Három Királyok. A legveszélyesebb játék. Sohase próbáljátok ki!

Most elmondjuk, hogyan is kell ezt játszani. A Három Királyok legalább kettő józan résztvevőt követel. A főnököt és a partnerét. Javasoljuk, hogy mindkét szereplő legyen nagyon egészséges testileg és lelkileg is. A játékhoz még szükségünk van egy nagy, ablaktalan  helyiségre (leginkább egy pincére), egy pár gyertyára, egy vödör vízre, egy csészére, egy ventilátorra, két tükörre, három székre, egy ébresztőórára, egy teljesen feltöltött telefonra és egy tárgyra, amelynek fontos, személyes jelentősége van nekünk. Minden megvan? Akkor kezdjünk neki!
A játék 11 órakor kezdődik. Az egyik széket észak felé kell fordítani a szoba közepén. Ez lesz a trón. Helyezzük el a másik két széket a trónnal szemben két oldalán, de legalább egy karnyújtásnyi távolságra tőle. Ez a két szék a királynőhöz és a bolondhoz tartozik.

set-up

Aztán helyezd az egyik tükröt a királynő székére, a másikat pedig a bolondéra. Mindkét tükörnek a trón felé kell mutatnia, így ha valaki a trónon ül, akkor látnia kell saját magát a periférián. Helyezd el a bögrét és a vödröt a trónnal szemben, úgy, hogy elérhető legyen. A ventilátor a trón mögé kerül közepes vagy alacsony fokozaton. Most irány a hálószoba, az ébresztőt 3:30-ra kell állítani. Érdemes a gyertyákat, a gyújtót és a mobilt az ágy mellé helyezni. Kapcsold le a villanyt, majd tartsd a kezedben a személyes tárgyat. Aztán menj el aludni.
3:30-kor az ébresztő megszólal. Kapcsolt le, de hagyd lekapcsolva a villanyt, tartsd a kezedben a fontos tárgyat és a mobilodat, majd gyújts meg egy gyertyát és indulj el a trón szobába. Hogyha minden terv szerint halad, akkor a trónon kell ülnöd 3:33-ra (nem később) a telefonoddal, a gyertyával és a fontos tárggyal.

candlelight-1077638_960_720

Ne folytasd a játékot, hogyha a telefonod nincs teljesen feltöltve, vagy ha az ébresztőd nem pontosan 3:30-kor szólalt meg. Ne menj be, hogyha a trónszoba zárva van, hogyha a ventilátor le van kapcsolva, vagy hogyha nem pontosan 3:33 van. Hogyha bármelyik szabályt megszeged, akkor beláthatatlan következményei lesznek.
Hogyha semmi gond nem volt, akkor elkezdődhet a játék. Amíg ülsz, ne nézz közvetlenül a tükörbe. A partnerednek kint kell várnia a trónszoba mellett. Emellett ne engedd, hogy a gyertya kialudjon. Nem szabad mozognod, mert akkor a gyertya azonnal elalszik a ventilátor huzatában.
Hogyha a sötétségre fókuszálsz magad előtt, akkor felteheted a kérdéseidet. A válaszok a tükrökből fognak érkezni, amelyekbe sohasem nézhetsz bele. Amíg hallgatod a válaszokat, csak egy dologra emlékezz: a válaszok vagy a bolondtól vagy a királynőtől jönnek, de nem tudhatod kitől. Szóval csak óvatosan azzal, hogy kövesd, amit mondanak. A játék egészen 4:34-ig folytatódik, addig nem hagyhatod el a trónt. 4:34-kor a partnered véget vet a játéknak azzal, hogy szólítja a nevedet. Hogyha ez nem működik, akkor fel kell hívnia a telefonon. Hogyha ez sem sikerül, akkor be kell mennie a szobába, és a bögrébe vizet mernie, hogy azzal csapjon le.

Hogyha bármelyik pillanatban kiakadnál, akkor a személyes tárgyad segíthet abban, hogy visszahozzon. Hogyha nem követed az instrukciókat, akkor sohasem érdemes ezzel játszanod (egyébként sem ajánljuk).

forrás: BlumHouse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

2 thoughts on “A legfélelmetesebb gyerekjáték

 • 2016-12-18 at 7:18 PM
  Permalink

  Miért amúgy mi történne, történik?

  Reply
  • 2016-12-21 at 11:03 AM
   Permalink

   A pokol elszabadul 😛 Fogalmam sincs, valószínűleg semmi, de lehet nem érdemes kipróbálni 😀

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.