A legfélelmetesebb dolgok, amiket gyerekek mondtak I.

A gyerekek olyan aranyosak tudnak lenni. Kíváncsiak, félénkek, aranyosak, viccesek, de néha meglehetősen félelmetes dolgokat is tudnak mondani. Ma ilyeneket ajánlunk nektek olvasásra!

Szörny a szekrényben
Éppen lefektettem a lányomat egyik éjszaka, amikor körülbelül két éves volt. Megkérdezte, hogy “mama, kicsoda ez?”, visszakérdeztem, mire azt válaszolta: “Azok az emberek, akik beszélnek hozzám. A szekrényben. Kik azok?”
Az utóbbi anyukám
Egyszer az öcsém furcsa dolgot mondott a nagymamánknak. “Ezt az anyukámat jobban szeretem, mint az előzőt. Az előző anyukám bezárt egy szobába, festéket ivott és meghalt.

A nagyi gyereke
Anyai nagymamám után neveztek el, aki körülbelül két évvel a születésem előtt halt meg. Én voltam az első unoka a halála után, ezért igencsak kíváncsi voltam rá, amikor még gyerek voltam. Egyik nap anyám lefeküdt aludni, majd felébredt. Én az ágya előtt álltam, és megkérdeztem: “Emlékszel arra, amikor én voltam az anyukád és te voltál a kisgyerek?”

A tündér a szobában
A kétéves gyerekem egyszer azt mondta, hogy egy tündér van a szobájában. Felmutatott a sarokba a légkondi felé. Egyik nap családi fényképeket mutattam neki, ahol meglátta az anyukámat és azonnal elkezdte mondani, hogy “tündér, tündér”. Az édesanyám akkor már négy éve halott volt.

Anya
Anya elmondta nekem, amikor kicsi gyerek voltam, hogy egyszer meglátogattuk a nagypapát és ott is aludtunk. Elmondta, hogy egyszer felébredt az éjszaka közepén és én nem voltam az ágyamban. Felkelt, én pedig a nappali közepén álltam, egyik kezemet fenntartva, mintha valaki vezetne. Azt mondtam: “Nem mehetek veled, mert anya nem engedi”

Meghaltam, és most itt vagyok
Egyszer elvittem fürdeni két és féléves lányomat. Beszélgettünk a feleségemmel, hogy mennyire fontos a privát tisztaság, mire a kislányunk megszólalt: “Senki se érhet hozzám ott. Egyszer megpróbálták. Berúgták az ajtót és megpróbálták, de én ellenkeztem, meghaltam és most itt vagyok.” Teljesen úgy mondta, mintha mi sem történt volna.

Anya lebeg a konyhában
A fiam kettő volt. Minden hajnali ötkor felébresztett bennünket. Egyik reggel levittem a TV elé, hogy még legalább harminc percig aludjak mellette a kanapén. Pár perccel később felébredtem, a fiam a konyha felé mutatott nevetve, majd azt mondta, hogy anya a konyhában lebeg. Nem gondoltam semmit, inkább visszaaludtam. Harminc perccel később a feleségem lejött az emeletről és azt mondta, hogy rettenetesen fura álma volt, amiben kiszállt a testéből és a konyhába repült.

A felső polc
Megosztottam a szobámat idősebb testvéremmel és volt egy hatalmas szekrényünk. Egyik éjjel édesanyám felkelt a sírásomra, és azonnal a keresésemre indult. A szekrény tetején talált meg, és azt mondtam neki, hogy a nagy, félelmetes ember tett engem fel ide. Anyámnak fogalma sem volt, hogyan kerültem fel a felső polcra. Egyik éjjel a nagymamám aludt velünk, és észrevette, hogy a kilincs lassan elmozdul a szobában. Becsukta az ajtót, de alig mert mozogni, annyira megijedt. Aztán meghallotta a sírásomat.  A furcsa dolgok megszűntek, amikor az öcsém megszületett.

Szemek nélkül
A zenetanárom elvitte négyéves lányomat egy régi színházba Alaszkában. A lányom azonnal elkezdett sírni, ahogy belépett oda, csak akkor hagyta abba, amikor kimentek. Elmondta, hogy szemek nélküli emberek figyelték odabent.

forrás: MoviePilot

 

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

2 thoughts on “A legfélelmetesebb dolgok, amiket gyerekek mondtak I.

  • 2016-12-12 at 8:15 PM
    Permalink

    Van egy régi legenda a családban. Miszerint mindig akkor hal meg közülünk mikor valaki ép születni készül. Ez néha pár hónap eltéréssel néha napra pontosan beválik.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.