A legfélelmetesebb dolgok, amiket gyerekek mondtak II.

Üres szemgödrök
Az édesapám látta anyját meghalni, amikor 12 éves volt, és a mai napig élénken emlékszik erre az eseményre. A testvérem egyik éjjel felkelt, és apám ágyához lépett. A beszélgetés így zajlott: “Apa, az anyukád piros pulcsiban, farmerban és tornacipőben halt meg? És a szőke haja copfba volt fogva?” Apa kitágult szemekkel a húgomra nézett, és igent mondott. A húgom erre megkérdezte, hogy milyen színű volt a szeme, mire apám azt mondta, hogy kék. A testvérem azt mondta, hogy azok már nincsenek meg neki, csak az üres szemgödrei. Azzal vissza is ment az ágyába.

Torokmetszés
Pár hónappal ezelőtt élelmiszert vásároltam, amikor egy idegen gyerek felém sétált, majd húzgálni kezdte a zsebemet. A gyerek körülbelül hét vagy nyolcéves volt. Amikor lenéztem, akkor egy torokmetsző mozdulatot tett az ujjával, majd elsétált.

Az öreg hölgy
A kistestvérem beszélt valakivel a nappaliban addig, amíg én ebédet csináltam. Odamentem hozzá és megkérdeztem, kivel beszél. Azt mondta, hogy egy öreg hölgyhöz, aki nagyon vicces, de nem hasonlít rám.

Mosd le a vért a kezemről
Körülbelül kétéves koromban folyamatos rémálmok gyötörtek. Sétáltam és beszéltem is álmomban, rengetegszer a szüleim ágyában töltöttem az éjszakát. Egyik éjjel anyukám észrevette, hogy nem vagyok mellette, ezért felkelt és a nappaliban talált meg. Megpróbált felvenni, mire ordítani kezdtem, hogy mossa le a vért a kezéről!

Nagyapa a fán
Az anyukám mesélte el ezt a történetet, amikor idősebb lettem. A dédnagyapám meghalt, de senki sem mondta el nekem, mert nagyon kicsi voltam még. Az anyukám pár héttel később kivitt a sírjához, és engedett a sírkövek között játszani, amíg ő virágokat ültetett. Amikor kifelé mentünk, akkor megálltam, és megkérdeztem: ” Miért ül nagypapa a fán?” Egy üres fára mutattam és hevesen integettem.

Nagymama
Az exférjem és én elvittük a gyerekeket az apám házába az egyik üres, emeleti szobában játszottunk. Az egyik szekrény ajtaja egy kicsit kinyílt, mire hároméves gyerekem felugrott, odafutott és azt mondta, hogy “megjött nagymama!” Ő természetesen már régen meghalt.

A nevem Alphonse
Amikor az unokaöcsém három vagy négyéves volt, akkor kibámult a szüleim konyhájának ablakából. Egyik nap édesanyám megkérdezte, hogy mit néz, mire ő ezt válaszolta: “Amikor ezelőtt éltem, akkor a nevem Alphonse volt, és nagyobb voltam nálad is.” Később kiderült, hogy Alphonse a mostohaapám nagyapja volt, akiről szinte sohasem beszéltek.

Második terhesség
Egyszer az osztályteremben játszottam a hároméves öcsémmel, aki elmondta, hogy másodjára volt az anyánk hasában. Elmondta, hogy milyen volt ott lenni, mennyire meleg volt, de milyen sokszor betegnek éreztem magát. Egyik nap rosszul lett, és mások azt mondták, hogy mennie kell. Nem akart, de megígérték neki, hogy egyszer még visszajöhet ide. Teljesen kiakadtam, ezért megkerestem anyánkat, és elmondtam a történetet. Tízéves voltam, de emlékeztem arra, hogy anyánk elvetélt egyszer az öcsém születése előtt.

forrás: MoviePilot

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

2 thoughts on “A legfélelmetesebb dolgok, amiket gyerekek mondtak II.

 • 2015-09-01 at 9:05 PM
  Permalink

  Jók a történetek!
  Szeretem is olvasni őket, sőt minden új dolgot amit csak feldob a Facebook elolvasok, de az extrém helyesírási hibák levesznek az élményből 🙁

  Reply
  • 2015-09-01 at 9:19 PM
   Permalink

   Elnézést kérek a helyesírási hibákért, kijavítottam a cikkben a problémás mondatokat. Tudom, nem mentség, de igyekszem naponta legalább egy cikket szolgáltatni nektek, olvasóknak és éppen nyaralok. Egyedül üzemeltetem az oldalt, ezért előfordul, hogy nincs időm átolvasni. De köszönöm, hogy felhívtad a figyelmet a problémákra, igyekszem jobban figyelni a hibákra, hogy ne rontsak az élményen! 🙂

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.