A különleges zombisört agyból főzik

A Walking Dead című sorozat nyomán zombilázban ég az egész világ. Még egy különleges sört is szenteltek neki, ami tényleg agyból készül. 

A “Walker” elnevezésű különleges sörök füstölt kecskeagyból készülnek. A holnapon a legokosabb sörként emlegetik. A Dock Street nevű vállalat szeretett volna valami igazán különlegessel előállni a Walking Dead című műsor kedvéért.

A sör egyébként 7.2 százalékos alkoholtartalmú, amelyben a maláta, a búza, a zab és az árpa kellemes íze található meg. Kissé áfonyás utóíze van, színárnyalata halványan bordó, amely a vérre emlékeztet. Ráadásul finom, különösen füstös íze van.
A televíziós műsorok alapján készült sörök mostanában igen trendiek. Nemrégiben a Breaking Bad alapján is készítettek speciális italokat, azonban azok nem lettek olyan népszerűek, mint a Walker sör.

forrás: OddityCentral

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: