A két legfélelmetesebb hely a világon

 Felejtsd el a kísértetjárta házakat és a temetőket, annál most sokkal félelmetesebb helyeket fogunk mutatni. Igazán hátborzongatóak lesznek, ráadásul szabadon látogathatóak is!

Öngyilkos erdő
Az Aokigahara erdő a Fuji hegy lábánál található Japánban, amelyet úgy neveznek, hogy ez a lehető legjobb hely az elhalálozásra. Körülbelül 100-an lesznek itt öngyilkosok évente. Ez csak megközelítőleges szám, hiszen sok esetben a testek rejtve maradnak a kíváncsi szemek előtt, hiába keresik őket a hatóságok. 
Az erdő olyan sűrű, hogy sötétben marad még teljes nappali világosságban is. Ez könnyűvé teszi, hogy eltévedjünk benne, és soha ne találjunk haza.

Az Aokigahara erdőt a legkísértetiesebb helynek tartják egész Japánban. Néhány ember azt gondolja, hogy az erdőség egy kapu egy másik dimenzió felé. Mások éjjelente sikolyokat hallanak, sokan látnak az erdőség belsejében villogó szempárokat. Ráadásul rengeteg sírrabló is látogatja a helyet, hogy a holttestek körül találjanak értékeket. 
Az erdő emellett tökéletesen csendes, az állatok egyáltalán nem mennek a közelébe. Ki bírnál itt egy egész éjszakát?

 A párizsi csatornarendszer
Párizs alatt a világ legöregebb csatornahálózata található. Emellett odalent hatmillió csontváz és ezernyi jelöletlen sír található, amely háromszor meghaladja Párizs lakosságát.
A 17. század alatt a párizsi temetők túlzsúfoltsága valódi egészségügyi problémát okozott, ezért sokakat egyszerűen a csatornába dobtak.

Azt mondják, rendkívül könnyű elveszni odalent a teljes sötétségben. De sokan azt is mondják, hogy lehetetlen odabent nem eltévedni. A legtöbb vaksötét csatorna feltérképezetlen, ráadásul rengeteg kísértet is ólálkodik itt. A látogatók beszámoltak róla, hogy megérintették őket láthatatlan kezek, esetleg úgy érezték, hogy követik őket vagy hirtelen lecsökkent a hőmérséklet körülöttük. A végtelen csatornák elnyelik a hangokat, ezért lehetetlen segítségért kiállítani odabent. Hogyha érdekel titeket Párizs különös földalatti rendszere, akkor az As Above, So Below című filmet szeretettel ajánlom.

forrás: GhostDiaries

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.