A kanadai egyetem kísértete

Érdekes, de a kollégiumokat előszeretettel látogatják szellemek. Számos történetet ismerünk, amelyben egyetemek környékén észleltek furcsa jelenségeket. Mostani sztorink Kanadába kalauzol el bennünket.

A Toronto Egyetemet 1827-ben alapították, amely azóta számos szellemmel került kapcsolatba. Az első történet Ivan Reznikoffról szól, aki kőművesként dolgozott az egyetem területén, majd furcsa körülmények között eltűnt.
1889-ben egy diák fedezett fel egy sötét alakot az egyetem épületében, amikor éppen a lakhelyére sietett. Az alak egy történetet szeretett volna elmondani a diáknak, aki ezért az felhívta a lakására, és együtt kezdtek el iszogatni. A férfi azt állította, hogy ő nem más, mint Ivan kísértetet. Elmondta, hogy egy vita során halt meg, amikor is Paul Diablos meggyilkolta őt, hiszen a férfi azt hitte, hogy megpróbálja elcsábítani a menyasszonyát. Nem sokkal később az őrült Diablos baltával támadt a férfira. Az első ütést a férfi sikeresen megúszta, hiszen az egy faajtóba mélyedt bele. Az ajtó a mai napig létezik. Az ismeretlen alak azt állította, hogy Diablos becsalta az épületbe. Menekülni akart, amikor egy kés mélyedt a hátába, és a világ kifordult a helyéről. Elmondta azt is, hogy Diablos egy félkész szellőzőaknába rejtette holttestét.

Amikor a diák másnap felébredt, akkorra furcsa látogatója is eltűnt. Úgy gondolta, hogy csak rosszat álmodott. Pár évvel később az épület egy része leégett és egy férfi csontjait fedezték fel, aki egy kőműves övet viselt.

forrás: ListVerse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.