A homárfiú története

Grady Stiles igazán elrettentő kinézetű gyilkos. Születési rendellenessége miatt kezei furcsán eldeformálódtak, emellett egész életében erőszakosan viselkedett.

Ifjabb Grady Stiles 1937. július 18-án született Pennsylvania államban. Genetikai rendellenessége családjában halmozottan előfordult. Ujjai a homár ollóihoz hasonlóan helyezkedtek el, amely külsőre is egészen ijesztő jelenség volt.

A család előnyt kovácsolt a deformitásból és karneválokon mutogatták magukat. Ráadásul az ifjabb Gradynek nem csak a kezén, hanem a lábán is furcsán álltak az ujjak, ezért egész hátralevő életét “homárfiúként” élte le.

Grady felnőttként összeházasodott egy előadóval, Mary Teresa Herzoggal. Grady azonban borzalmasan bántalmazó volt feleségével mind fizikailag, mind lelkileg. Négy gyermekük született (amelyből kettő örökölte a deformitást), akiket szintén vert. Grady képtelen volt a lábain járni a rendellenesség miatt, azonban kezein képes volt közlekedni, így felsőteste erősre fejlődött. A férfi annyira büszke volt kezére, hogy szexuálisan is vonzónak tartotta.

Grady vejét gyilkolta meg 1978-ban, hiszen úgy döntött, hogy a lányának mégsem szükséges megházasodnia. Hiába ítélték el 15 évre a tett miatt, később mégis kiengedték a börtönből.
Grady újra megházasodott, majd született még egy gyermeke. Viselkedése egyáltalán nem változott, hiszen gyilkossággal fenyegette volt feleségét és gyermekeit. Fia fizetett le egy karneválost, hogy ölje meg apját, aki teljesítette a feladatot. Nem volt nehéz dolga, hiszen a férfi részegen feküdt a televízió előtt.

forrás: Cracked.Com

 
 

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.