Hammersmith Ghost: The Ghastly Tale of the London Haunting that Led to Murder
Thomas Millwood, a 32 éves kőműves éppen a Black Lion Lane-n tartott hazafelé január harmadikán. A férfi még mindig fehér munkaruháját viselte. Amikor Francis Smith meglátta őt így ordított felé: “A fene egyen meg! Ki vagy te és mit akarsz? Le foglak lőni, hogyha nem beszélsz!” Smith azonban válaszra sem várt, azonnal leadott két lövést, az egyik Millwood arcát találta el, és azonnal meghalt.
Anne Millwood hallotta bentről a lövéseket, azonnal a bátyja nevét kiállította, de nem kapott választ. A Black Lion Lane felé futott, ahol megtalálta őt vérben úszva. A rendőrség letartóztatta Smitht.
Két nappal később egy férfi, akit John Grahamnak hívtak, bevallotta, hogy a Hammersmith “kísértet”. Elmondta, hogy ő találta ki az egészet, hogy gyerekeket rémisztgessen. Azonban a magyarázata nem oldotta meg a támadásokat. A bíróság nem emelt vádat ellene, azonban Francis Smith ellen igen, akit végül bűnösnek is találtak, és akasztásra ítélték. 
Hammersmith Ghost: The Ghastly Tale of the London Haunting that Led to Murder
Smith hisztérikusan sírni kezdett, majd összeomlott a földön. Később az ügyét mégis újratárgyalták és egy éves börtönre ítélték a kivégzés helyett, majd később teljesen felmentették.
A mai napig úgy gondolják, hogy Millwood szelleme nem találhatott megnyugvást, és még a mai napig visszatér.

forrás: Occult Museum