A halálút mítosza

Hogyha New Jersey államban jársz, Warren megyében, akkor lehet a Remény útjára kerülsz, de hogyha rosszul tájékozódsz, és véletlen megkérdezed a benzinkúton merre is haladj tovább, akkor érdekes történeteket halhatsz. Főleg akkor lepődhetsz meg, amikor a benzinkutas azt tanácsolja, hogy az Árnyak halálútja felé haladj el. Szóval a Remény útjáról letérsz az Árnyak útjára. Aztán kiderül, hogy félelmetesebb, mint gondoltad. 

Ennek a félelmetes útnak a legendája nagyon régi időkre nyúlik vissza, és a borzongat sztori egy gyilkossággal kezdődik. Állítólag régen banditák uralták a helyszínt, akik a közeli erdőben rejtőztek el. A banditák kegyetlenül elvágták az arra haladók torkát és kirabolták őket. Később azonban a banditákat elkapták, levágták a fejüket és az út menti fákról lógatták le.
A modern világban is számos erőszakos esemény történt ezen az úton. 1920 és 1940 között legalább három gyilkosságot követtek el ezen a kétsávos, hétmérföldes úton. Egy nő lefejezte férjét, eltemette fejét az egyik oldalon, a testét a másikon.  Persze innentől már nem is fogtok csodálkozni, hogyha azt mondom, hogy a hely kísértetjárta.

Az utat övező erdő mellett egy kislány, Jeny szelleme kísért. Állítólag az úton is mászkálnak szellemek, amelyek elterelik a vezetők figyelmét. De errefelé még egy tó is található, amelyet a helyiek Szellemtónak neveznek, mivel indián temetőhelyen létesült.

Erről a félelmetes halálútról számos fotót is készítettek. A kilencvenes években állítólag százával kerültek elő a furcsa fotók a helyszínnel kapcsolatban, de a a rendőrség állítólag elveszítette ezeket a felvételeket. Természetesen lehetséges, hogy ez az egész rész kitaláció.
Az út csupán hét mérföldre nyúlik el, de ennek ellenére rengeteg paranormális nyomozó jár erre.

forrás: BlumHouse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.