A fehér ruhás nő egy villám sújtotta fában

A fehér ruhás nő történetét rengetegen ismerik Rochester környékén. Rengeteg esetben írtak róla, páran pedig látni is vélték és még drámát is írtak a történetből. 

A helyi folklór szerint egy magányos, gyászoló nő járkál az erdőségben. Néhányak szerint egy édesanya, aki eltűnt tinilányát keresi, akit valószínűleg a parkban gyilkoltak meg. Mások szerint maga a nő gyilkolta meg. Idén ezek a történetek új erőre kaptak egy komoly vihar nyomán, amely számos fát megrongált.  Az egyik fába pontosan olyan képet vájva, mint maga a fehér ruhás nő. Pontosan úgy fest a fa, mintha egy nő lenne, aki egy kisgyereket tart a kezében. 
forrás: BlumHouse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.