A Byberry Pszichiátria Intézet hátborzongató története

A Byberry Pszichiátriai Intézet igazi példája a kezeltekkel való borzalmas bánásmódnak. A kórházat 1907-ben alapították, és már az 1960-as években 7000 kezeltet tartottak itt. 

Nem válogattak a beteg között: voltak itt mentálisan zavartak és közveszélyes lakók is. Később azonban mégis bezárta a kapuit, hiszen odabent borzalmas állapotok uralkodtak. Az 1990-es évekre teljesen elhagyatottá vált. Hamarosan belepték a vandálok, a gyújtogatók és a sátánisták is.

De mi is benne a félelmetes? Azon felül, hogy igen érdekes alakok szellemei töltötték meg az elhagyott folyosókat még a személyzet is borzalmas volt. A körülményekről ne is beszéljünk! Az emberi ürülék végigfolyt a folyóson, ahol sok beteg aludt, akinek nem jutott szoba. A személyzet sértőn viselkedett a betegekkel, sokszor zaklatták őket. Fájdalomcsillapító nélkül húzták ki a fogaikat és volt olyan beteg, akit meg is csonkítottak.

Mondhatjuk azt, hogy a személyzet éppolyan őrült volt, mint a betegeik. Ugyan sohasem bizonyították rájuk a gyilkosságokat. 2006-ban egy dokumentumfilmet is forgattak a helyszínen, hogy feltárják a háttérben megbúvó paranormális jelenségeket.

forrás: ListVerse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.