A belmez-i arcok rejtélye

Mára egy igazán különleges jelenséget hoztunk. 1979-ben a Pereira család házában furcsa emberi arcok tűntek fel, majd tűntek el minden magyarázat nélkül.

A hely és az időpont semmilyen összefüggést nem mutatott. Egy szép augusztusi napon Maria Gomez elmondta a férjének, hogy egy emberi arc tűnt fel a betonpadlón a konyhában. A férfi azonnal összerombolta egy csákánnyal, de az később visszatért. Később a polgármester megtiltotta nekik, hogy elpusztítsák az arcokat, inkább kivágta azokat, hogy megnézhessék, honnan is erednek.

belmez

Az arcok a következő harminc évben újra és újra feltűntek. Voltak közöttük nők és férfiak is különböző arckifejezésekkel. Hátborzongató adalék, hogy a ház egy temetőre épült, később találtak tetemeket is alatta.
Hiába cseréltették ki a padlót rengeteg alkalommal az arcok újra és újra jöttek mindenféle magyarázat nélkül.

A szkeptikusok azt állítják, hogy a történet nem igaz, egyszerűen egy ügynök találta ki az egészet.
Maria Gomez 2004 februárjában hunyt el, halála után több arc tűnt fel a Gomez házban. 2004 novemberében egy újság azt állította, hogy hamisították az új arcokat. A mai napig kutatják, hogy pontosan mi okozhatta a paranormális feltűnéseket.

forrás: ListVerse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.