8 szuper ivós játék II.

4. Kalifornia királyai
Teríts szét francia kártyákat lefelé egy hatalmas tálban. Húzzatok óra mutató járása szerint. Az ivás egy rendes kortyot jelent.
Ász: aki húzott, az mond egy tósztot, majd mindenki iszik
2-6- fekete: igyál annyit, amennyi a kártya értéke
2-6: piros: adj ki annyi italt, amennyi a kártyád értéke
7: vízesés: mindenki elkezd inni, nem állhatsz meg addig, amíg a jobb oldaladon lévő nem hagyja abba
8: aki utoljára rakja le a hüvelykujját, az iszik
9: rím: az első mond egy mondatot, a bal oldalán lévőnek rímmel kell folytatnia, ez tovább megy, aki elrontja iszik
10: kategória: a húzó választ kategóriát (például Simpson család szereplők), a többieknek mondania kell egy beleillő dolgot, aki elrontja vagy ugyanazt mondja, az iszik
Jumbo: fiúk isznak
Királynő: a lányok isznak
Király: Az első, a második és a harmadik, aki a királyt húzza az beleönti italát egy nagy kupába és engedelmeskednie az egész játék alatt. Nem mutathatja a fogát, nem mondhatja ki az ivás vagy a részeg szavakat. A szabály megszegése ivást von maga után. Az utolsó király kihúzása a játék végét jelenti, ráadásul, aki ezt húzza ki, annak ki kell innia a nagy kupa tartalmát (vicces lehet, hogyha nem ugyanazt az italt fogyasztja mindenki).

3. Pohárforgatás
Műanyag poharakkal kell játszani ezt a versenyzős játékot. A csapatokat 4-5 személyre kell osztani, mindenkinél fél pohár sörrel, esetleg két feles töménnyel a pohárban. Amint az első kiissza a pohár tartalmát azonnal le kell fordítania az asztalra, majd a következőnek. Azok nyernek, akinek a csapata előbb végez.

2. Bokszolás
Ehhez szükséged lesz egy stopperre vagy órára, két feles pohárra, 4 emberre, 2 dobókockára és némi sörre. Két ember van egymás ellen, mint egy meccsen. A mellettük található ember a segítő. Mindenki dob a kockájával, aki kevesebbet dob, annak kell innia. A segítő újratölti a poharat, hogy újra dobhasson a másik. Játszhattok három perces meccseket. A meccs feladásig megy vagy az idő lejártáig megy.

1. Sörpong
Szükséged lesz egy pingpong labdára és 12 pohár sörre, amelyeket hatosával az asztal végére rendezel, mintha bowling bábukat helyeznél el. Legyen két csapatotok. Minden csapatnak a sörök mögött kell elhelyezkednie. Amikor ti jöttök, akkor bele kell dobni a labdát a másik csapat poharaiba. Hogyha a pohárban landol, akkor azonnal meg kell innia a csapatnak.

forrás: ListVerse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.