8 szuper ivós játék I.

Mai cikkünkben úgy döntöttünk, hogy szakítunk bizarr hagyományainkkal (bár az ivós játékok is igen bizarr eseményeket produkálhatnak). Hoztunk pár játékot, amit a nyáron mindenki kipróbálhat. A játék hevében is figyeljünk arra, hogy felelősséggel fogyasszunk alkoholt. Jó szórakozást mindenkinek!

8. Dobj, igyál vagy vetkőzz
Ezt a játékot a legjobb, hogyha 3-5 ember játssza, de több emberrel hosszabb ideig tart. A szabályok egyszerűek: dobj fel egy pénzérmét, amíg a levegőben válassz fejet vagy írást. Hogyha jól tippeltél, akkor passzold át az érmét a jobb oldaladra, hogyha rosszul döntöttél, akkor add az érmét balra. Emellett le kell venned egy ruhadarabot (minden pár egy darabnak számít) vagy innod egy felest. Azonban a következő körben a másikat kell választanod.

7. FUBAR
Keverj össze egy pakli francia kártyát, szórd szét őket egy kupacba az asztal közepére. Egyszerre egy játékos választ kártyát, majd megmutatja mindenkinek. Minden kártyának különböző jelentése van számodra.
Ász: igyál egyet
2: igyál kettőt
3: igyál hármat
4: kérdések: válasz ki egy embert és kérdezz tőle egyet. Erre kérdéssel kell felelnie. Addig folytasd, amíg valaki el nem rontja. Mindenképpen tartsd a szemkontaktust.
5: Adj ki öt italt
6: Sohasem csináltam. A kártyát húzónak mondania kell egy dolgot, amit még sohasem csinált. Mindenki, aki csinálta már ezt, annak innia kell.
7: Aki utoljára rakja ki a hüvelykujját az asztalra, annak kell innia.
8: Kategóriák: az első embernek mondani kell egy kategóriát és mindenkinek mondania kell egy beleillő dolgot. Például fogkrém: Colgate, Elmex
9: Rím: az első ember kezdi, mindenkinek rímelő szót kell mondania
10: Mindenki iszik
Jumbo: a fiúk isznak
Királynő: a lányok isznak
Király: Vízesés: ez igazán nehéz feladat lehet. Az első kártyát húzó kezd el inni, és annyit sört iszik, amennyit egyszerre bír, a második addig nem hagyhatja abba az ivást, amíg az első nem hagyja abba, a harmadik nem hagyhatja abba az ivást, amíg a második nem és így tovább.

6. 40 kezű Edward
Ehhez a játékhoz szigetelőszalagra és 2 egyliteres üveg sörre van szükséged személyenként. Mindkét kézhez hozzá kell rögzíteni egy egyliteres sört és addig nem szabad eltávolítani, amíg nem üresek. Ez azt jelenti, hogyha WC-re kell menned, akkor vagy megiszod a sörödet vagy bepisilsz. Nem válaszolhatsz a telefonhívásaidra sem, amíg nem végeztél a sörrel.

5. Erőpróba
Ez a játék csak az ivásról szól. A szabály az, hogy egy óra minden percében igyál meg egy felesnyi sört. Ez könnyűnek hangzik, de egyáltalán nem az. Körülbelül ez hat üveg sörnek felel meg.

forrás: ListVerse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.