8 kísértetjárta ház a piacon, amit megvásárolhatsz

Aki gondolkozott már azon, hogy kísértetjárta házat vásárolna, annak itt van a megfelelő alkalom, hiszen most bemutatunk nyolc házat a piacról, amelyeknek igazán hátborzongató története van. 

Ann Starrett kúria, Port Townsend, Washington
1889-ben épült ez a csodálatos házikó, amelyben nyolc hálószoba és nyolc fürdő található. Ára hirtelen lecsökkent, amikor azt kezdték pletykálni róla, hogy kísérteteket láttak benne. Egy vöröshajú nőt és egy férfit láttak odabent, akik lehetséges, hogy a ház eredeti lakói.

Haunted house

Hiram B. Scutt kúria, Joliet, Illinois
A házat 1889-ben építette James Weese. Azonban a lakhelyen sok látogató és tulajdonos halt furcsa halált. Egy egyetemista is meghalt itt, akit lelőttek egy itt rendezett partin. Rengeteg szakértő állítja, hogy furcsa energiákat érez a birtokon.

scott mansion

Hampton Lillibridge ház, Savannah, Georgia
Ebben a házban a munkások láttak egy magas embert, aki kifelé bámult az ablakon. Emellett furcsa hangokat is hallottak. A ház mindig visszakerül a piacra, ára egyenesen 500 ezer dollárra esett vissza, pedig kiinduló értéke majdnem 3 millió volt.

haunted house

McRaven ház, Vicksburg, Mississippi
Állítólag ez Mississippi állam legkísértetiesebb háza. A házat eredetileg 1797-ben építették. Állítólag régebbi lakói még mindig itt tanyáznak.

haunted house

A Perkins ház, Charles Town, Nyugat-Virginia
Hogyha nem érdekelnek a rémtörténeteket, akkor igazán olcsón hozzájuthatsz ehhez a viktoriánus villához, amely hat hálóval és hat fürdővel rendelkezik. A probléma csak az, hogy John Brown kísértetet jár a házban, akit halálbüntetésre ítéltek.

Perkins house

Történelmi viktoriánus ház, Pottstown, Pennsylvania
Ez a csodálatos, piros téglás ház ötvözi a modern és klasszikus elemeket, emellett tartalmaz pár elsuhanó szellemet is.

haunted house

Allyn kúria, Delavan, Wisconsin
1885-ben épült a díjnyertes Allyn kúria, amelyet egy gazdag család birtokolt. A családfő azonban a szalonban hunyt el. A hatalmas ház később volt öregek otthona, bútorbolt és szálloda is, de sokszor újra kikerül a piacra. Állítólag a szellem miatt nincs senkinek maradása itt.

haunted house

LaLaurie kúria, New Orleans, Louisiana
Állítólag ez New Orleans legkísértetjártább háza, amelyet előzőleg Nicolas Cage birtokolt. Lánccsörgéseket lehet hallani a pincéből és furcsa hangokat a falakból. A borzalmak miatt igen olcsón hozzá lehet jutni.

LaLaurie

forrás: SheKnows

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.