8 bizonyíték, hogy a paranormális létezik

Persze, feltételezzük, hogy oldalunkra nem a legszkeptikusabb olvasók érkeznek, de hogyha szükségetek lenne egy kis meggyőzésre a paranormális létezéséről, akkor mindenképpen ajánljuk a most következő cikkünket. 

1.Párizsi katakombák áldozata
A párizsi katakombák mélye igazán félelmetes hely. Ezen a borzalmas helyszínen egy férfi lefilmezte saját halálát. Odalent a mélységben körülbelül hatmillió ember maradványai lelhetőek fel. Sokak szerint idelent rejtőzik a pokol kapuja. A talált videóban egy férfi filmezett a katakombákban, majd menekülni kezdett valami elől. Később elejtette a kamerát, majd lehet látni menekülését. A videó eredete a mai napig megoldatlan maradt.

2. Börtönszellem Philadelphiában
Ezt az érdekes felvételt a Ghost Hunters műsor készítői vették fel. A felvételen láthatunk egy furcsa figurát, amely egy állami börtön üres folyosóján fut végig. A gótikus börtönt 1829-ben nyitották meg és 1971-ben zárták be. Összesen 85 ezer rab lakott itt és 1200-an meg is haltak a helyszínen.

3. Alvós applikáció érdekes dolgokat rögzített
Előző évben egy Reddit felhasználó nagyon megrázó történetet írt alvásos applikációjáról. Sokan ismerhetjük a Sleep as Android nevű alkalmazást, amely felveszi az alvási hangokat annak érdekében, hogy az alvás minőségét javítsa. A felvételen hangos kattogásokat hallhatunk, majd egy idegen férfi hangját, aki a nő kérdésére azt válaszolja, hogy semmi sem történik, majd azt mondja, hogy ők azok.
Hogyha tudjuk, hogy aznap éjjel csak Jenny és hároméves fia volt otthon, akkor még inkább megborzonghatunk a történettől.

4. A kutyák furcsa reakciója
2008-ban egy házi videó került napvilágra, amely egy poltergeist tevékenységét mutatja meg, amelyre nagyon furcsa reakciót adtak a ház kutyái.

5. A zimbabwei iskolások furcsa jelenségekre lesznek figyelmesek
1994-ben hatvan zimbabwei iskolás félelmetes, repülő tárgyat észlelt az iskolaudvaron. A gyerekek azt mondták, hogy emberszerű idegeneket láttak. A gyerekeket még harvardi tudósok is meginterjúvolták, de ennek ellenére is fenntartották a történetüket. Az idősebbek azt mondták, hogy a lények kommunikáltak velük. 

6. Beauport jelenség
1989-ben Beauport városka lakóinak egy része nagyon furcsa jelenségekre figyelt fel. Hangos puffanásokat halottak házuk falaiból. A geológusok azt mondták, hogy gázszivárgás volt a felelős, de a vizsgálatok ezt nem támasztották alá. Sokan szellemekre gyanakszanak. 

7. Két ember meglátta a jövőt
A nyugdíjas művészettanár, David Mandell álmaiban látta meg a jövőt, sokszor szimbólumok képében. Furcsa álmait alkotásaiban jelenítette meg. Barbara Garwellnek szintén paranormális képességei voltak, napokkal előtte megérezte a fontosabb dolgokat. Pszichológusoknak sem sikerült rájönniük, hogy is csinálták ezt. 

8. Az Evora incidens
1959-ben egy Portugál város, Évora lakói nagyon furcsa azonosíthatatlan tárgyat láttak az égen.  Aztán pókhálók hullottak alá az égből. A jelenséget a mai napig nem tudták megmagyarázni. 

forrás: MoviePilot

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.