7 sokkoló és félelmetes YouTube videó

Biztosan nem lep meg titeket, hogyha elmondjuk, hogy milliónyi furcsa és félelmetes videó található az interneten. Most elhoztuk nektek a YouTube leginkább sokkoló videóit. Figyelem, a videókat csak erős idegzetűeknek ajánljuk!

1. Skull and Bones beavatási ceremónia
Az amerikai újságíró, Ron Rosenbaun rejtett kamerát helyezett el a Yala egyik intézményének tetejére, és a világ egyik legtitkosabb szervezetéről készített videót. Talán sohasem hallottál még a Skull and Bonesról, akik az új világrendet megteremteni akaró titkos szektaként működnek, de ez a videó igencsak hátborzongató.

2. Heaven’s Gate szekta beavatási ceremónia

A Heaven’s Gate egy ítéletnapi szektaként működik, amelynek tagjai öngyilkosságot követtek el 1997-ben. Azért tették, mert úgy gondolták, hogy lelkük azonnal egy földönkívüli űrhajó fedélzetére kerül. Harminckilenc szektatagot találtak holtan San Diegóban, Kalifornia államban. A most következő videót kivonatát tartalmazza a Heaven’s Gate szekta vezető utolsó videójából. Adam Applewhite azt magyarázza, hogy miért is kell elhagyniuk ezt a világot. Ami még félelmetesebb, hogy a Heaven’s Gate-nek még mindig működő weboldala van az interneten. Ki fizeti vajon a domaint?

3. Szovjet kutyafej átültetés
A sztálini korszakban videó dokumentumokat készítettek az orvosi kísérletekről, amelyekben a klinikai halál állapotában lévő állatokat hoztak vissza az életbe. Talán ez az egyik legfurcsább videó, amit valaha készítettek. Azt ugyan nem tudhatjuk, hogy hoax-e vagy sem. A szkeptikusuk úgy gondolják, hogy a videó hamis és csak propaganda célokat szolgál, az bizonyos, hogy nagyon felkavaró.

4. Tom Cruise szcientológia beszéde
Mindannyian tudjuk, hogy a szcientológia az egyik legőrültebb szekta a világon, de ez a Tom Cruise videó még inkább átalakíthatja a nézeteinket. Többek között úgy gondolják, hogy a földönkívülieket ki kell űzni a testükből. A videóban Tom Cruise meglehetősen furcsán viselkedik, és a szcientológia egyháza arra használta fel, hogy feldobja a tömeget a találkozásaik során. Nem csoda, hogy minden erejükkel megpróbálták eltávolítani az internetről.

 

5. Alex Jones bohém videója
Alex Jones elég sok hírben feltűnt mostanság, ez a kilencvenes években készült videója kihagyhatatlan. Egy okkult ceremóniát mutat be, amelyeket a világ legfontosabb emberei hajtanak végre.

6. Interjú a sorozatgyilkossal, Jeffrey Dahmerrel
Ez a vérfagyasztó interjú betekintést enged egy borzalmas sorozatgyilkos agyába. A leginkább felkavaró, hogy Dahmer mennyire nyugodt az interjú során. Ez a nyugalom egy olyan emberből árad, aki tizenkét ember feldarabolt testrészeit tartotta otthon trófeaként.

 

7. Interjú egy kannibállal

Gondolkoztál ma azon, mi játszódhat le egy kannibál fejében? A Vice Magazin felkavaró dokumentumfilmet készített a hírhedt kannibállal, Issei Sagawával. Issei igencsak borzalmas részletekbe megy bele a felvételen, ahol is elmagyarázza, miért is szeret emberi húst enni.

forrás: OccultMuseum

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.