7 legkísértetiesebb erdő New Englandben

New England ismert a kísértetjárásokról. De mi is lenne félelmetesebb egy kísérteties és borzongató erdőnél, ahol szellemek lehetnek minden egyes sarokban? Most bemutatunk hét ilyen erdőt nektek!

Blood Forest – Lancaster, Massachusetts
A Blood Forest körül rengeteg városi legenda kering. Sokan azt mondják, hogy egy fiatal párt gyilkoltak meg itt. Mások azt mondják, hogy az erdő a nevét Arthur W. Bloodtól kapta, aki rengeteg városi embert gyilkolt meg, és ennek az erdőnek a fáira akasztotta fel őket. Sokan láttak már furcsaságokat az erdőben. Sokan egy emberszerű fekete alakot is látni véltek, aki állítólag ellopja az emberek energiáját.

Blood-forest

 

Glison Road Temető – Nashua, New Hampshire 
A temető és a környező erdő rengeteg paranormális jelenségnek ad helyet. Errefelé egy borzalmas csata zajlott le az őslakosokkal, ezért sokan úgy gondolják, hogy erős spirituális energiák kísértik az erdőt. A helyszínen rengeteg jelöletlen sír. Sokan hallanak suttogásokat, megfordulnak, de nem látnak semmit.

Gilson-Road-Cemetery---Nashua,-NH-
Archer’s Pond Ossippee, New Hampshire
A tó rengeteg paranormális nyomozót vonzott már ide, hiszen sokan hiszen abban, hogy a hely kísértetjárta. Az 1800-as évek közepén egy hatalmas himlőjárvány tört ki. Az áldozatokat a tó mellé temették. Egy másik legenda szerint egy férfi, Archie meggyilkolta az összes embert a közeli faluban és testüket a tóba dobta. A tóhoz látogatók sokszor hallanak sikolyokat az erdőből.

archers_pond_mist_2

Freetown állami erdő – Fall River, Massachusetts
Rengeteg legenda kapcsolódik Fall Riverhez is. Már évtizedek óta rettegnek az emberek a Freetown állami erdőtől. Az erdő elzárt helyen található, ráadásul olyan legendák járnak róla, hogy sátánista ceremóniákat végeztek a helyszínen. Ráadásul néha misztikus halálesetek is történtek a területen.
1978-ban egy szurkolólány holttestét találták meg itt egy fához kötve, 1987-ben egy másik testet is találtak. Emellett egy újszülött babát is találtak itt egy kukában és két férfit lelőttek az út mellett. Láttak már errefelé UFO-kat, furcsa hangokat is.

Free-town-state-forest

 

Rutland State Park – Rutland, Massachusetts
A park területén állítólag egy börtöntábor terült el, amelyet 1903-ban építettek. Az ide küldött emberek kisebb bűnöket követtek el, mint részeg randalírozás és hasonlók. 1907-ben azonban egy 30 ágyas TBC kórházat is építettek a földre. 1934-ben a kórház és a börtön is eltűnt a helyszínről. Azonban a föld a mai napig furcsa kincseket rejt. Érdekes hangokat és jelenéseket lehet hallani a helyszínen. A legtöbbek szerint a helyszínen rengeteg negatív energia van.

Rutland-State-Park---Rutland,-MA

 

Bellow’s Pipe Trail – North Adams, Massachusetts
A kísértetjárta ösvény az állam nyugati részén húzódik. A történet a polgárháborúhoz és William Saundershez kötődik, aki a háborúból visszatérve fedezte fel, hogy a felesége újraházasodott távolléte során. A férfi remeteként élte további életét a helyszínen. Állítólag testét vadászok fedezték fel és látták távozni a lelkét. A férfi azóta is az erdőben kísért.

Bellow’s-Pipe-Trail

 

Haynesville Woods – Haynesville, Maine
A helyi legenda szerinte a kettes út mellett egy nő kísért. Sokan ajánlottak már fel neki fuvart, de a nő azonnal ködé válik. Mások egy fiatal lányt is láttak az út mellett. Egyébként errefelé rengeteg baleset történt, még egy dalt is írtak róla a helyiek, amelynek az a címe, hogy sírkő minden mérföldön.

Haynesville-Woods

forrás: GhostDiaries

 

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: