7 borzalmas kínzási forma

Ha még nem hoztunk volna éppen elég kínzóeszközt, akkor most folytatjuk a kiapadhatatlan sort. Az emberi elme talán túlzottan is találékony, hogyha kínzási formákról van szó.

bamboo1. Bambusz-kínzás
A bambusz az egyik leggyorsabban növekvő növény a földön. Állítólag a japánok alkalmazták a hadifoglyokon a bambuszos kínzást a második világháború idején. Csak le kellett vágni a bambusz tetejét, amely így éles lándzsává változott. Ilyen bambuszágyra helyezték az áldozatot, és mivel a növény gyors növekedésnek indult, így lassan belenőtt az áldozat hasába és bőrébe, ezzel borzalmas halált okozva neki.

Picture 12. Vasszűz
A borzalmas kínzóeszközt a 18. században használták és találták fel. Az áldozatot egy szöges szarkofágba erőltették és bezárták. A kicsi szögek senki sem öltek meg, azonban rengeteg sebeket és fájdalmat okoztak, hogy bárkit vallomásra bírjanak.

pear3. Virágzó körte
A virágzó körte a középkorban volt nagyon népszerű kínzási forma. Olyan bűnöket toroltak meg vele, mint az istenkáromlás, a hazugság, a vetélés és a homoszexuális kapcsolat. A bűnhöz mérten helyezték a körtét különböző testrészekbe. A nőknek általában nemi szervbe, homoszexuálisoknak ánuszba, amíg istenkáromlók a szájba kapták. A körte tetején található csavart kivették, amely az eszköz lassú kinyílását okozta. Amikor a levelek teljesen szétnyíltak, akkor borzalmas csonkításokat okoztak.

rat-torture4. Patkányok
Ezen kínzás alatt a bűnöst lebilincselték meztelenül egy asztalon, majd egy hatalmas, nehéz konténerben patkányokat helyeztek a cellájába. Forró faszenet gyújtottak az üst alá, amitől a patkányok mérgesen nekitámadtak az áldozat húsának.

judas5. Júdás-szék
A spanyol inkvizíció igen híres volt a borzalmas kínzótechnikáktól. Júdás székénél egy piramis alakú ülésre helyezték az áldozatot, a piramis teteje az ánuszba vagy a hüvelybe mutatott, amelyre lassan ráengedték a rabot. A kínzás néha órákig, de van amikor napokig is eltartott. Az áldozatok általában a fertőzésbe haltak bele, hiszen sohasem tisztították a széket.

elephant toruture6. Elefánt általi halál
Az elefántos kínzás Ázsiában és Indiában volt népszerű. Ekkor az áldozatot a talajra kötözték, majd elefántokat engedtek a szobába, hogy a jelenlévő fejére taposson. Sokszor fokozták a borzalmakat azzal, hogy először megcsonkították az áldozatot.

therack7. A léc
Az áldozatot egy fa lapra helyezték, amelyek végén hengereket találhattak, amelyek nyújtották az áldozat testét. Általában a végtagokat kirántották az ízületekből, így aki túlélte a kínzást, az sem volt képes használni izmait elkövetkező éveiben.

forrás: MentalFloss

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

2 thoughts on “7 borzalmas kínzási forma

  • 2015-01-02 at 7:31 PM
    Permalink

    Hát 1-2 -nek elég érdekes a megfogalmazása. 😀 Van amelyik nem pont a leírtak szerint működött. 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.