Igazi horror: doktor Sátán története

Mostani cikkünkben szeretnénk nektek bemutatni Marcel Petiotot, akit a legtöbben doktor Sátánként ismernek. A férfi 1897-ben született és idősebb korában sorozatgyilkosként tevékenykedett. Huszonhét áldozata biztosan volt, de sokan úgy gondolják, hogy ez a szám ennél sokkal magasabb. A férfit végül lefejezték Franciaországban. 

Petiotot 17 éves korában mentális betegséggel diagnosztizálták. Az első világháború alatt önkéntesként szolgált a hadseregben, de úgy festett, hogy idegei felmondják a szolgálatot. A férfi takarókat, morfiumot és mások pénztárcáit, fotóit lopta el. 
Később Petiot azért elvégezte az orvosit, de munkába állása után főleg drogokkal és illegális abortuszokkal foglalkozott. 1926-ban gyilkolta meg első áldozatát, Louis Delaveau-t, akivel először viszonyt folytatott. 1936-ban pedig Párizsba költözött.

A férfi a második világháború alatt pénzért kínált a zsidóknak menekülési útvonalat a németek elől. Ekkor a férfi már nagyban szedtek áldozatait. 1944-ben bukott le, amikor is a szomszédai panaszkodtak a házban terjengő rossz szag miatt. Először azt hitték, hogy a kémények tömődhettek el, de a tűzoltók emberi maradványokat találtak odabent.
A férfi megpróbálta kihazudni magát a gyilkosságok alól, de végül is 27 tettet azonosítottak vele. Végül bevallotta, hogy ezek közül 19-et ő követett el. Lefejezéssel végezték ki.

forrás: MoviePilot

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.