5 félelmetes videó, ami garantálja a rémálmokat

Az internet valójában hemzseg a félelmetes videóktól. Most ezekbe a borzalmas mélységekbe szeretnénk veletek elmerülni, ezért hoztunk öt igazán félelmetes videót a YouTube-ról, amely igazán garantálja a rémálmokat.

1. Hangfelvétel az éjjeli zaklatótól
Ezt a felvételt egy áldozat üzenetrögzítőjén találták.  1976 és 1986 között az éjjeli zaklató folyamatosan zaklatott egy csendes kisvárost Kalifornia államban. A férfi ezek után a világ egyik legerőszakosabb sorozatgyilkosa lett. A férfihez tíz gyilkosságot és ötven nő megerőszakolását kapcsolják, de valószínűleg ennél sokkal többért felelős. A gyilkos egy símaszkban lopózott be az áldozatok hálószobájának ablakán. A legborzalmasabb, hogy sohasem kapták el. A felvételen pedig eredeti hangját hallhatjuk.

 

2. A hurrikán borzalmas hangjai
Úgy fest, hogy a természet tudja a legfélelmetesebb hangokat produkálni. A videót egy hotel 11. emeletén vették fel, amikor az Ike hurrikán elhaladt az épület mellett. A hang teljesen beleillene egy borzalmas horrorfilmbe is. Hogyha becsukod a szemed, akkor olyan, mintha milliónyi megkínzott lélek sikolyát hallanád. Ha éjjel hallgatod, akkor garantált a borzongás.

3. Elisa Lam eltűnése
Az egyik legfélelmetesebb rejtély Elisa Lamhez tartozik. A lány testét egy hotel tetejének víztartályában találták meg 2013. február 19-én. Ez a biztonsági kamera Elisát mutatja percekkel halála előtt. Vannak problémák a videó körül. A lány úgy nyomkodja a lift gombjait, mint aki borzalmasan meg van rémülve és rettenetesen furcsán mozog. Olyan, mintha beszélne valakihez, miközben nincs ott senki. A karjai furcsa pózban állnak. 
A toxikológia nem mutatott ki drogot a lány szervezetében. Valami megszállta? Egy sorozatgyilkos követte? Hogyha figyelmesen nézed a videót, akkor furcsaságokat fedezhetsz fel benne.

4. Anneliese Michel ördögűzése
Ez a rettenetes félelmetes felvétel 1975-ből származik Anneliese Michel ördögűzéséről. A történelem egyik legborzalmasabb dokumentált ördögűzéséről van szó. Hogyha nem is hiszel az ördögökben, és azt gondolod, hogy Anneliese-nek valamilyen mentális betegsége volt, akkor is félelmetesek a hangok.

5. Interjú egy kannibállal
Gondolkoztál már azon, hogy mi is zajlik le egy kannibál zavart elméjében? A Vice Magazin készítette ezt az interjút egy hírhedt kannibállal, Issei Sagawával, aki igen részletesen mondja el, hogy milyen is emberi húst enni.

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

One thought on “5 félelmetes videó, ami garantálja a rémálmokat

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.