Szépséges képek elfelejtett helyekről

Matt Emmett semmiképpen nem veszi figyelembe azokat a kiírásokat, amelyek arra figyelmeztetnek, hogy “tilos a belépés”. Matt európai utazása közepette elhagyatott helyeket keres, amelyeket lencsevégre kaphat. A fotós már végiglátogatta az elhagyatott hoteleket és állomásokat. Imádja a régen elhagyott helyek különleges atmoszféráját, amelyeket fotóin keresztül is megtapasztalhatunk.

Asylum-Pano2 Chapel-of-Decay-2 Condense Crane-Access Dusk-at-the-Radome Entombed father-and-Son-Underground-Adventure Forgotten-Books Fresco-Hall2 Hobbit-House Inside-Sbertoli2 Jet-Engine-Test-Cell-1 Radome Retro Ruined-Folly Ruined-Portico Serenity Subterranean-Cistern Surgery-Suite2 The-return2 Upstairs-Downstairs2 Victorian-Cistern

forrás: MentalFloss

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.