19 félelmetes horrorház az Egyesült Államokban

Hogyha a horrorfilmeknél egy kicsit magasabb szintű borzongásra és ijesztgetésre vágyunk, akkor érdemes meglátogatnunk pár helyet, ahol tapasztalt ijesztgetők fognak táncolni az idegeinken!

19. Blackout – New York City és Los Angeles
Mielőtt megvásárolnád a jegyedet arra figyelmeztetünk, hogy a Blackout élményt csakis egyedül próbálhatod ki. Az első szobától kezdve minden egyes utasításnak engedelmeskedned kell. Minden évben új borzalmakkal jelentkezik a rémületes ház. Persze van biztonsági szó, amivel kimentheted magadat.

18. Kísérteties farm – Columbus, Ohio
A helyszínen lehet démonokra lövöldözni paintball puskákkal, miközben heavy metál zenét hallgathatunk. A hatalmas telken rengeteg rémületes dologgal találkozhatunk.
17. Kelet állami fegyház –  Philadelphia
A fegyház egy valóságos végrehajtási intézet volt, ahol hírhedt bűnözők raboskodtak. Mostanság olyan lelkek kísérthetik, mint Al Capona és társai. Éjjel is lehetséges a látogatás.
16. Ruby Falls üreg – Tennessee
Klausztrofóbiásoknak nem ajánljuk a helyszínt, hiszen a föld alatt található, ahol 200 mutáns üldöz bennünket és csak egyetlen kiút van.
15. A 13. kapu – Louisiana
A 13, kapu Louisiana legfélelmetesebb  horrorháza, amely egy földalatti katakombában található.
14. Bates Motel – Gradyville, Pennsylvania
Ebben a horrorházban üldözni is fognak az őrületek egy kukoricalabirintusban. Vigyázat, mert ha elkapnak, akkor biztosan megölnek!
13. A fejnélküli lovas az Ulster Parkban, New York
A New York Daily News a világ egyik legfélelmetesebb attrakciójának tartja a sötét, fákkal övezett parkot.
12. Sohaország, Atlanta
Attól a perctől kezdve kezdődik a félelmetes élmény, ahogy leparkolod a kocsidat a parkolóban, hiszen onnantól kezdődik az üldözés. A színészek mindenhol rejtőzködnek. A Sohaország színészei nagyon tehetséges művészek, akik borzalmasan meg tudják ijeszteni az arra járókat.
11. Spookywoods – Észak-Karolina
Egy teljesen sötét erdőben kell végigmennünk, ahol a színészek hirtelen bukkannak elő. Hogyha megérkezel a fő látványosságra, akkor egy kísérteties vonattal is találkozhatsz.
10. Kínzások háza – Austin
Ha belépsz a kínzások házába, akkor többé nem vagy biztonságban. Még a mellékhelyiségben is támadásoknak lehetsz kitéve. 
 
9. The Darkness – St. Louis
A foszforeszkáló háromdimenziós bohócoknál nincs sok félelmetesebb dolog. A házban több emeleten kell átverekedned magad, hogy kijuthass a szabadba.
8. A Sokkok háza, New Orleans
A Sokkok házában borzalmas pirotechnikai eszközök vannak, koncertek és félelmetes attrakciók. Később láncfűrészekkel riogatják a nézőket.
7. A kísérteties iskola, Cincinnati
Egy igazi elhagyatott iskolában sétálhatunk végig, ahol borzalmas eseményekkel találkozhatunk. Hetven évvel ezelőtt egy sorozatgyilkos ölte meg itt a gyerekeket, aki még mindig az iskolában él.
6. A Pince, Pennsylvania
Csupán két ember léphet be egyszerre a százéves ház pincéjébe, ahol teljes sötétség honol. Odalent démoni alakok várnak bennünket.
5. Hobb sírja – Kalifornia
A Hobb sírjánál egy igazán félelmetes erdőbe látogathatunk, ahol megismerkedhetünk a családias atmoszférával, azonban hamar elveszíthetjük bátorságunkat a sötétben.
4. Cutting Edge – Texas
A Texasban található kísértetház még a Guinnness Rekordok Könyvébe is belekerült, hiszen ez a legnagyobb kísértetjárta ház a világon.
3. Shocktoberfest – Pennsylvania
Érdekes eleme a Shoctoberfestnek, hogy csak fehérneműben lehet végigélni az eseményt, amely fokozza a sérülékenységet és kellemetlen érzést. Hogyha átmész a rendszeren, akkor zombivá is változhatsz, de a zombik ellen is küzdhetsz.
2. Freakling Brothers – Las Vegas
Itt találkozhatsz tűzköpő bohóccal és démoni pappal is. A helyek borzalmasan kicsik és folyamatosan foglalt telefonvonal hangját lehet hallani.
1. McKamey ház – San Diego
A McKamey ház még a Blackoutnál is borzalmasabb. Itt szintén csak egyedül lehetsz, de itt nincsen biztonsági szó, muszáj megenned rád kényszerített dolgokat és az élmény akár négy órán keresztül is tarthat. A háznak az a célja, hogy teljesen úgy érezd magad, mintha egy horrorfilmben lennél.
forrás: BuzzFeed

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.