15 történet női szellemekről II.

Folytatjuk előző cikkünket, amelyben női szellemekről mutattunk nektek rémületes történeteket!

8. A főiskola vörös ruhás nője
Martha azért érkezett New Yorkból a Huntingdon főiskolára, mert ez volt nagymamája iskolája is. Állítólag visszahúzódó lány volt, de nagyon kedvelte a vörös színt, amely jellemezte szobája berendezését. Vörös volt a takarója, a függönyök, a szőnyeg és sok más is. Sajnos barátokat nem igazán talált, ezért sokszor csak vándorolt az iskola folyosóin, bámulva az embereket minden szó nélkül. Ez aznap is megtörtént, amikor felvágta ereit egy vörös takaróba bugyolálva.

9. A kék nő
Kaliforniában található a Moss Beach Distillery Kávézó, amely állítólag otthont ad egy szellemnek, aki csak kék ruhában mutatkozik. Állítólag egy fiatal, házas nőről van szó, aki szerelembe esett egy helyes zongoristával, aki a kávézóban játszott. Egyik éjjel, amikor egyedül gyalogolt haza a tengerparton, megtámadták, és megölték a hölgyet. A kávézóban dolgozók a mai napig azt állítják, hogy szokták látni őt, ahogy elveszett szerelmét keresi odabent. Néha furcsa telefonhívásokat is kapnak és lebegő tárgyakat is fedeztek már fel.

[showads ad=your_ad_name]

10. Ordító Jenny
A sötét történet Nyugat-Virginiából ered, amelynek főszereplője Jenny, aki egy vasúti sínek mellett elhelyezkedő hajlékban élte életét. Tüzet gyújtott az erdőben, hogy felmelegítse magát és ételét is, amikor szoknyája lángra kapott. Képtelen volt eloltani a tüzet, ezért végigrohant a síneken, hogy segítséget találjon. Azonban annyira pánikba esett, hogy nem látta, hogy közeledik a vonat. Állítólag a mai napig visszatér halálának évfordulóján.

11. A belli boszorkány
Az 1800-as években Tennessee államban Kate Batts-nek saját földje volt. Hamarosan vitába keveredett szomszédjával, John Bellel. A dolgok csak akkor kezdtek igazán borzalmassá válni, amikor Kate meghalt. A gyermekeit láthatatlan dolgok támadták meg éjjelente, a tárgyak mozogni kezdtek. A történet egészen addig megy, hogy Kate szelleme megmérgezte Mr. Bellt, akinek a temetésén hallani lehetett a nő énekét. Manapság a helyszín igazi turistalátványosság.

12. Dolley Madison
Dolley Madison az elnök, James Madison felesége volt. A nő ismert volt aktív természetéről, rengeteg partin vett részt, és saját ízlésére alakította a Fehér Házat. Azt mondják, hogy Dolly tovább folytatta halála után is a Fehér Ház átalakítását. Állítólag a többi First Ladyt nem igazán szereti maga körül.

13. Theodora Burr
Az elnökhelyettes, Aaron Burr felesége volt ez az ismert kísértet. Igazi luxusban élt élete során, azonban a fájdalom hamarosan megfertőzte őt. Férjével együtt vidékre kényszerült költözni, ahol teljes bánatba süllyedt. Ráadásul elveszítette egyetlen gyermekét is maláriában, amikor az tízéves volt. Mély gyászában indult vissza New York városába édesapjához, de sohasem érkezett meg. Hajója eltűnt a tengeren minden nyom nélkül. Azóta úgy tudják, hogy Theodora szelleme folyamatosan utazik.

14. Madam LaLaurie
Madam LaLaurie története mindenkinek ismerős lehet, aki figyelemmel követte az American Horror Story előző évadát. A nő a társadalmi elit tagja volt az 1830-as években, ám 1834-ben tűz ütött ki a házában, amely felfedte borzalmas titkát. Pincéjében szolgálókat tartott, akiket megkínzott, megcsonkított és láncra verve tartott. A nő 1849-ben halt meg, azonban a mai napig is riogatja szelleme a békés embereket.

15. Olive Thomas
Olive Thomas igazi fényűző életet élt a reflektorok fényében, azonban 25 évesen meghalt, amiért megitta férje szifilisz elleni orvosságát. A mai napig nem lehet tudni, hogy véletlen halt-e meg vagy szándékos volt az öngyilkosság. Azonban állítólag a mai napig kísért a New Amsterdam Színházban, amely New Yorkban található.

forrás: ListVerse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.