13 film Valentin-napra

Nem szeretitek a Valentin-napot? Esetleg szeretitek, de nem nyálas szívecskék helyett szeretnétek valami borzongatót? Most hoztunk nektek 13 filmet, ami mellett összebújhattok szerelmetekkel Valentin-nap alkalmából!

The Adams Family (1990) és az Addam Family Values (1993)
Ki ne emlékezne a híres családra, akik egy félelmetes házban éltek szörnyetegekkel és gyilkos gyerekekkel övezve? Ez a két vígjáték mindenképpen borzongató kikapcsolódást kínálhat bárkinek Valentin-nap alkalmából.

Bram Stoker Dracula (1992)
Francis Ford Coppola nagyszerű, klasszikus filmje az egyik legjobb adaptációja a regénynek. A film még kulturális szórakozásnak is beillik.

Cloverfield (2008)
Egy fiú találkozik egy lánnyal, a fiú elveszíti a lányt, miközben egy hatalmas szörnyeteg támadja meg a várost. A fiú mindent megtesz, hogy megmentse a lányt. A kézikamerás filmek között az egyik legjobb.

Dracula (1979)
A vámpírok szexik. A lányok pedig igencsak szeretik a szexi vámpírokat. Így még egy Dracula adaptációt ajánlunk a figyelmetekbe szerelemesek napjára.

I Walked With a Zombie (1943)
Hetven évvel ezelőtt a Pride and Prejudice and Zombies előtt Jacques Tourneur élőhalottakat csempészett Charlotte Bronte Jane Eyre című művébe, és hatalmas sikert aratott. A gótikus románcok mindenkit elvarázsolnak.

my-bloody-valentine-101145

Innocent Blood (1992)
John Landis horrorvígjátéka egy francia vámpírról szól, aki New York városába érkezik. Vicces, humoros alkotás, amely szexuális vágytól fűtött.

The Mummy (1932)
Lehetséges, hogy a remake is jól sikerült, de az eredeti Múmia mindent visz. Érdemes megnézni az 1932-ben készült verziót.

Nina Forever (2016)
A horroros románc idei újdonságnak számít. A történet egy fiatal férfiról szól, aki megpróbálja túltenni magát barátnője halálán, újra randizni kezd, de ráébred arra, hogy bármikor, amikor megpróbál szexelni valakivel, akkor halott barátnője visszatér és megakadályozza a románcot.

Only Lovers Left Alive (2013)
A film minden vámpírrajongónak kötelező. Tom Hiddleston és Tilda Swinton játssza a két halhatatlan szerelmest, akinek viszonyuk évszázadokon keresztül ível.

Shaun of the Dead (2004)
Shaunnak tökéletes barátnője van, de mégsem működik a kapcsolatuk, azonban minden megváltozik, amikor beüt a zombi apokalipszis. A film igazán vicces zombis paródia.

maxresdefault

Tromeo and Juliet (1996)
Nem igazán nevezhetjük horrorfilmnek ezt a darabot, de lehet, hogy egy hatalmas pénisz-szörny megteszi a borzongás dolgát. James Gunn filmje erősen erőszakosan adaptálja Shakespeare klasszikus történetét.

Warm Bodies (2013)
Még egy Rómeó és Júlia adaptáció, amelyben egy fiatal lány szerelemi viszonyt alakít ki egy zombifiúval. Kellemes romantikus, és épp annyira félelmetes, hogy egy fiú is elviselje a románcot.

forrás: BlumHouse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

3 thoughts on “13 film Valentin-napra

 • 2016-02-27 at 10:41 PM
  Permalink

  A Bíbor hegy kimaradt

  Reply
 • 2016-02-27 at 10:42 PM
  Permalink

  a Bíborhegy kimaradt

  Reply
  • 2016-02-29 at 12:17 PM
   Permalink

   Biztos lehetne még rengeteget hozzáilleszteni. De a Bíborhegyben is benne van a borzongató romantika 🙂

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.