10 zombi apokalipszos összeesküvés-elmélet I.

Elképesztő, de rengeteg összeesküvés-elmélet van a zombi invázió kapcsán is! Most elhoztunk nektek tíz darabot, amelyben lerántjuk a leplet arról, hogyan is érhet el bennünket a balsors. 

10. Náci kísérletek
Mindenki ismeri Mengele borzalmas kísérleteit, így ő sem maradt ki az összeesküvés-elméletek sorából. Sokan úgy gondolták, hogy Hitler és Himmler érdeklődött az okkult és természetfeletti dolgok iránt, így célként tűzként ki, hogy zombikat kreálnak a zsidókból és más más származásúakból. Állítólag cél volt, hogy elpusztítsák elméjüket és csak irányítható állatokká váljanak, ezzel szolgálva a nácikat, megmutatva a világnak hatalmukat.

9. Dulce bázis, Új-Mexikó
A Dulce bázis az összeesküvés-elméletek alkotónak kedvence. Úgy gondolják, hogy ezen a földalatti bázisban idegen lények kísérleteznek. Lényeket kreálnak, mint a minotaurusz, esetleg a kentaur. De emellett emberi lényekből is kreálnak zombikat, amelyek Frankeinstein szörnyetegéhez hasonlatosak.Állítólag ők kísérleteznek a zombi vírussal is, ami megfertőzhetné az emberiséget.

8. Az amerikai légierő meleg-bombája
Viccnek is tűnhetne, de nem az. 1994-ben az amerikai légierő állítólag azzal kísérletezett, hogy a homoszexualitást fegyverként használhassák fel. Állítólag női feromonokat akartak a levegőbe permetezni, amely felemelte volna a katonák libidóját és egymással kezdtek volna szexuális kapcsolatba. Sokan még tovább sodorták az elméletet és úgy gondolták, hogy az amerikai légierő egy olyan vírussal is kísérletezett, amely zombivá változtatná az ellenséges katonákat.

7. Fegyverként használt veszettség
Érdekes vírus a veszettség, amely már majdnem kihalt a modern orvoslásnak köszönhetően. Azonban a kormányok ebből is raktároztak el. Sokan úgy gondolják, hogy a veszettség mutációjaként alakulhatna ki a zombi-vírus, hiszen a betegség az agyra hat és teljesen megváltoztatja a személyiséget. Hogyha lehetséges lenne ezen betegek életben tartása, akkor az agykárosodás visszafordíthatatlan lenne, azonban a kisagy érintetlen maradna. Páran azt sejtik, hogy a kormányok azért raktározzák a veszettség vírusát, hogy később felhasználják erre.

6. A seregek hazahívása
Állítólag a közelgő zombi vírus kitörése miatt lettek visszahívva az amerikai seregek. Fontosabb volt az amerikai kormánynak a globális terrorizmusnál az, hogy egy fertőző ágens kiszabadult, aki mindenkit át tudott volna változtatni kegyetlen kannibállá. Talán eddig ez a legmeredekebb elmélet.

forrás: ListVerse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.