10 vonás, amellyel biztosan rendelkeznek a földönkívüliek

Természetesen a filmipar már bemutatta nekünk a földönkívüli lényeket, azonban most hoztunk egy leírást arról, hogy a szakértők szerint milyen vonásokkal kellene rendelkezniük valójában.

14907526310. Agresszió
Az idegen lények valószínűleg agresszívak lennének, hiszen ha intelligensebbek nálunk, akkor úgy gondolnák, hogy meg kell bennünket menteni. Emellett akarhatják a bolygónkat is.
1784891519. Felfedezők
Valószínűleg bármilyen idegen élet elérné a bolygónkat, az szeretné felfedezni azt. Ez lehetséges, hogy szintén nem lenne békés. Stephen Hawkings szerint az idegenek azért is kereshetik fel a Földet, hogy új kolóniáknak keressenek helyet vagy újabb erőforrásokat szerezzenek be.

1339982088. Vírusos és bakteriális immunitás
Az idegenek még sohasem érintkeztek a földi baktériumokkal, ezért egyszerű betegségek is elpusztíthatják őket. Azonban lehetséges, hogy egyáltalán nem lennének hatással a mi vírusaink és baktériumaink az idegen lényekre, ezért valószínűleg teljesen immunitást élveznének.
head7. Nem esznek embereket
Nagyon valószínű, hogy az idegen nem fogyasztják el az embereket. Egy faj, amely képes az űrben utazni biztosan fejlett annyira, hogy ne kelljen embereket ennie a létfenntartás érdekében. Az idegeneknek valószínűleg meglennének a megfelelő ételeket helyettesítő dolgaik, amely a hosszú út során is kellett nekik.

pesticide
6. Gyilkosok
Hány emberrel fordult már elő, hogy új házba költözött és kegyetlenül kiirtotta az ott talált rovarkolóniát? Valószínűleg az idegenek a technológiát is az előnyükre fordíthatnák, mint, ahogy mi bánunk el az élősködőkkel.
1767897175. Nem óriási rovarok
Igazán riasztó az alieneket hatalmas rovarként elképzelni, azonban ez nem valószínű. A rovarok testének felépítése csupán kis méretekben képzelhető el. A kitinváz olyannyira nehéz, hogy egész egyszerűen elképzelhetetlenek a hatalmas rovarok, hiszen vázuk összenyomná a testüket. Így a rovarlények csak a fantáziánkban maradhatnak meg.


communication4. Magas intelligencia
Nagy valószínűség szerint a hozzánk érkező földönkívüliek magas intelligenciával rendelkeznének, hiszen az alacsonyabb szintű élőlények a saját civilizációikkal tevékenykednének. Valószínűleg kitűnő memóriával, kreativitással és motivációkkal rendelkeznének.


nonhuman3. Nem emberiek
Valószínűleg külsőleg sem hasonlítanának ránk, hiszen minket a saját környezetünk alakított ki. A szájunk, a lábaink, a befelé fordítható hüvelykujjunk mind a környezetünk eredményei. Lehetséges, hogy az alieneknek teljesen más dolgokhoz kellett alakítaniuk magukat.alienwriting2. Beszéd és írás
Egy fejlett civilizációban elengedhetetlen a kommunikáció. Mi emberek erre használjuk a beszédet és az írást. Ezek nélkül képtelenek lennénk továbbadni a tudást. Valószínűleg az idegen lények is használnak kommunikációs formákat. Lehetséges, hogy vibrációval, esetleg hanghullámok segítségével beszélgetnek egymással. Nem biztos, hogy képesek telepátiára.

1622477921. Nincs szuper erejük
Valószínűleg az idegenek nem különösebben erősek, hiszen technológiájuk ezt helyettesíti. A fejlettebb kultúrák egyre kevésbé kívánnak meg fizikai erőt.

forrás: ListVerse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.