10 sötét múlttal rendelkező ház II.

Kreischer kúria
A Kreischer kúria igazi viktoriánus épület, amelyet 1885-ben épített fia, Edward Kreischer számára egy német téglagyáros. Edward később főbe lőtte magát a házban. Később azonban még borzalmasabb események történtek. 2005-ben a kúra gondnoka, Joseph Young meggyilkolt egy fiatal férfit, majd feldarabolta a holttestét és a házban rejtette el a maradványokat. Állítólag a mai napig tele van a ház szellemekkel. A ház most is a piacon van, másfél millió dollárért árulják. 

Mercer Williams ház
A csodálatos Mercer Williams házat 1860 és 1868 között építették. Legalább két ember halt meg balesetben a birtokon, az egyik egy fiatal fiú volt, aki leesett a tetőről. A ház üresen állt 1969-ig, amikor megvásárolta Jim Williams, a fiatal antik kereskedő. Williams hatalmas bulikat tartott egészen 1981-ig, amikor lelőtte asszisztensét. Williams mindezt önvédelemnek állította be, de a tárgyalások során kiderült, hogy másik két férfival is kapcsolata volt és sötét varázslatokkal is foglalkozott a partik során.

Manson családi ház
1969 augusztusában a Manson család megtámadta ennek a háznak a lakóit, ezzel amerikai egyik leghíresebb bűntényét követték el. Öt embert gyilkoltak meg, köztük a terhes színésznőt, Sharon Tate-t, aki állítólag könyörgött meg nem született gyermeke életéért, de ennek ellenére 16-szor szúrták meg. Később a házat 1.6 millióért adták el. 

02

John Wayne Gacy háza
John Wayne Gacy szomszédságában egyáltalán nem lakhattak ideges szomszédok, hiszen nem reagáltak a bűzre, amely onnan áramlott ki. Amikor Gacy felesége érdeklődött a bűz iránt, akkor a férfi azt mondta, hogy mindez csipán egy döglött egértől származik. A ház alatt 26 fiatal férfi holttestét találták meg, a testek megtöltötték a garázst és a hátsó kertet. Az első holttestet 1978 decemberében fedezte fel a rendőrség. A mai napig pár test azonosítatlan maradt. A birtok rengeteg ideig üresen állt.

Jeffrey Dahmer lakása
A kannibál gyilkos, Jeffrey Dahmer rengeteg helyen gyilkolt. Ebbe beletartozott nagymamája háza is, aki azonban hamarosan kidobta a bűz és a látogatók miatt. De a legtöbb gyilkosságot mégis Milwaukee-ben található lakásában követte el. Ide könnyedén csábított fel fiatal férfiakat, akiket altatókkal kábított el, majd kiélte szexuális vágyait. Később a testrészek javát a hűtőszekrényben tárolta. Csak a torzókat oldotta fel savban. A férfit 1991-ben kapták el, amikor egyik lehetséges áldozata megszökött.

3

forrás: ListVerse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.