10 rémisztő videó, amitől álmatlan lesz az éjjeled II.

5. Felhasználónév: 666
A videóban láthatjuk, ahogy egy felhasználó egy furcsa, ördögi YouTube fiókot látogat meg. A videó igen absztrakt és félelmetes elemeket tartalmaz.

4. Pókok áradata
A nyugati kultúrákban rengetegen rettegnek a pókoktól. Hogyha éppen nem is lenne fóbiád, ez a videó akkor is rettenetes. Ki tudna nyugodtan maradni ennyi pók láttán?

3. Ágytársak

A következő videó az intimitástól való félelmünket mutatja be. Hogyha valakihez igazán közel kerülünk, akkor sérülékenyekké válunk. Te tudod, hogy ki is alszik igazából melletted?

2. Ne mozdulj
Mindenki tudja, hogy a Ouija táblával való játék veszélyes is lehet. A Ne mozdulj című filmet a Bloody Cuts nevű társaság készítette. A film bemutatja, hogy mi is történik pár huszonéves brittel, akik a túlvilággal akarnak kapcsolatban lépni.

1.Svéd rapszódia
Ebben a klipben talán a legfélelmetesebb rövidhullámú rádióadást hallhatjuk. Félelmetes zene, félelmetes mormogásokkal. Egy jégkrémes kocsi zenéjét és egy német kislányt hallhatunk, aki folyamatosan számokat mormog.

forrás: ListVerse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

2 thoughts on “10 rémisztő videó, amitől álmatlan lesz az éjjeled II.

 • 2019-05-20 at 7:53 AM
  Permalink

  AZ OUIJA TÁBLA EGYÁLTALÁN NEM JÁTÉK!!!
  Annyira utálom mikor játéknak fogják fel, meg mondják!

  Reply
  • 2021-03-16 at 11:26 AM
   Permalink

   Teljesen igazad van Zsolthy. Nagyon veszélyes! Senki se próbálja ki.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.