10 nyaralásos rémtörténet II.

cave5. A Lutes család
Az özvegy, Gary Lutes 9 és 13 éves fiaival indult barlangászni 1990 júniusában. Mindent bekészítettek, voltak lámpáik, ételük, italuk és extra tartalékaik. Célpontjuk a New Trout barlang volt Nyugat-Virginiában. 305 méter után egy szűk nyíláshoz értek, ezért táskáikat hátrahagyták. Pár perc múlva a fiúk lámpája kialudt. Az apa úgy döntött, hogy visszatérnek a tartalékaikhoz, azonban eltévedtek és hamarosan az ő lámpája is kialudt. A fiúk hamarosan teljes sötétségben maradtak élelem és víz nélkül. Hamarosan furcsa hallucinációkat észleltek. Gary mellkasi fájdalmat érzékelt. Öt nap múlva mentették ki őket a barlangból, mert egy ismeretlen bejelentette, hogy egy autót lát a barlang előtt parkolni. Gary a barlangászok szövetséges szerint borzalmasan figyelmetlen volt, hogy kevés lámpát vitt magával.

4. Sidney Good és Alexis Fairchild
Egy nyaralás során két tizenhét éves fiatal sérült meg súlyosan, miközben ejtőernyős vízisível próbálkoztak. A szél a közelgő vihar miatt megnövekedett, ezért a motorcsónak vezetője le akarta hozni a lányokat, azonban a kötelek elszakadtak. Így Alexis és Sidney csak a szélre voltak bízva. A nézők látták, ahol a két lány elszabadul, majd nekicsapódnak egy erkélynek, ahol a lakók megpróbálták megtartani őket, de a szél túl erős volt. Később egy autó szélvédője fogtak fel a lányokat. Sidneynek súlyos felsérülése lett, hosszú távú károsodást szenvedett. Alexisnek eltört a háta, fejsérülése lett és komoly zúzódásokat szenvedett. Később szigorították a biztonsági előírásokat.

homemade-alcohol3. Cheznye Emmons
Indonéziában a 23 éves brit lány súlyos beteg lett és elveszítette látását. A közeli kórházban mesterséges kómába helyezték. Emmons és baráti előző nap a helyi boltban gint vásároltak és pár kört ittak is belőle. Azonban kiderült, hogy az üvegben otthon készített metanol volt, amely görcsöket, veseelégtelenséget, vakságot és halált is okozhat. 5 nappal később bizonyossá vált, hogy a lány sohasem fog felépülni, a szülőknek kellett nyilatkozatot tenniük, hogy leveszik lányukat az életmentő berendezésekről. Indonéziában súlyos problémát okoznak hasonló esetek, 2009-ben 25 ember halálát okozta ugyanez.

dingo2. Azaria Chamberlain
1980-ban a Chamberlain család Uluruban kempingezett egy nagyobb csoport részeként. Éjszakára Lindy betette kilenchetes lányukat a sátorba. Nem sokkal később Linda sikolyára lett figyelmes mindenki, hiszen a gyermek eltűnt a sátorból és csak vért találtak. A közelben dingó nyomát fedezték fel. Valószínűleg a gyermeket megölték a vad kutyák. A hatóságok furcsának találtak az esetet, ezért a nőt életfogytiglani börtönre ítélték. Három év múlva egy dingó vacokban fellelték a gyermek ruháját, így a nőt elengedték. A történet könyvet, filmet és sorozatot is inspirált.

jameskimkati1. A Kim család
James Kim és felesége, Katie és két fiatal lányuk Oregonban pihent meg, majd tovább indultak a déli partra. Egy lehajtót kihagytak, mert úgy gondolták, hogy rövidebb utat választanak. Hamarosan kiderült, hogy a kiválasztott útvonal járhatatlan. Ezért vissza akartak fordulni, de képtelenek voltak rá. Az autóban töltötték az éjszakát, amelyet ellepett reggelre a hatalmas hó. A család járatta a motort, hogy menjen a fűtés, de később elfogyott a benzin. Katie szoptatta még hét hónapos lányukat és ezzel látta el a négyévest is. A férfi segítségért indult, de nem találta meg a megfelelő utat és soha többé nem tért vissza  kocsihoz. Kilenc nap múlva szabadították ki Katie Kimet és a lányokat. A férj sajnos elhunyt.

forrás: ListVerse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: