10 nyaralásos rémtörténet I.

Nyár van, forróság, így sokan úgy döntünk, hogy ismeretlen helyszín felé vesszük az irányt. A legérdekesebb dolgok mindig nyaralás közben történnek az emberrel. Mára hoztunk öt vakációs rémtörténetet, hátha valakinek elvehetjük a kedvét az indulástól. Természetesen mindenkinek jó pihenést kívánunk! 😉

vicfalls

10. Erin Langworthy
A Viktória-vízesést Afrikában bizonyára sokan szeretnék meglátogatni. Azonban ez a csodálatos élmény egy 22 éves lány számára rémálommá változott. Az ausztrál lány egy hídról bungee jumpingolt le 2012-ben, amikor a kötél elszakadt és a lány egyenesen a krokodilokkal tömött folyóba esett 111 méter magasról. Elnyelte a víz úgy, hogy a lábai össze voltak kötözve. Negyven percet töltött a vízben, szerencsére sikerült megkapaszkodnia egy kőben. Később egy alkalmazott húzta a partra. A lány 5 és fél óráig zötykölődött, amíg kórházba került. Tüdeje részben összeesett, de más komolyabb sérülése nem lett. Ő volt a 106. ember, aki aznap leugrott a hídról.

JB51b576_DanielDudzisz9. Daniel Dudzisz
A 26 éves német turista akkor tűnt el, amikor megkísérelt gyalog eljutni Ausztráliába. Legyeket evett a túlélés érdekében. A fiú 3860 kilométert akart gyalogolni, azonban eltévedt egy kiáradt folyó partján. A férfi tapasztalt túrázó volt, ezért senkit sem ijesztett meg eltűnése.
Dudzisz ráadásul cukorbeteg volt, de elég inzulin volt nála. Legyeket és gabonapelyhet evett a túlélés érdekében. A megáradt folyó partjáról egy arra tévedő motoros mentette ki.

screwwor8. Rochelle Harris
A brit turista Peruból repült haza 2013-ban, amikor erős fejfájást és éles fájdalmat tapasztalt az arcán. Emellett furcsa, ropogó hangokat hallott a fülében. Harris otthon azonnal meglátogatta az orvost, aki nyolc kukacot fedezett fel a lány hallójáratban. A lány emlékezett egy nagy raj légyre túrázása alatt, de semmi másra. Ez a típusú légy melegvérű állatok sebeiben szereti letenni tojásait, amelyek huszonnégy órával később kelnek ki. A lány hallójáratába 12 milliméteres lyukat rágtak, de szerencsére később nem lett maradandó károsodása.

dubaicustoms7. Keith Brown
Keith Brown Londonba utazott Etiópiából, azonban Dubaiban lekapcsolták, mert marihuánát találtak nála. A férfit négy évre tartóztatták le, amiért 0.003 gramm marihuána ragadt a cipője talpára. A 43 éves, háromgyermekes édesapát szerencsére előbb elengedték.
Dubaiban további érdekes reptéri történetek keringenek. Valakit vény nélküli gyomortabletták miatt tartóztattak le, mást pedig azért, mert mákszemeket találtak a ruháján, hiszen Londonban mákos süteményt evett.

drexel
6. Brittanee Drexel
2009-ben a 17 éves Brittanee a tavaszi szünetet 32 kilométerre töltötte otthonától. A lány természetesen bulizni indult Dél-Karolinába barátaival. Csupán tíz percre tért be a Blue Water Hotelba, utána soha többé nem látták. 9 órakor ment be, biztonsági kamerák is rögzítették az esetet. A telefonját egy mocsaras területen találták meg, később semmit sem találtak a lány nyomáról.

forrás: ListVerse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: