10 különös UFO észlelés – I. rész

10. McMinnville incidens
1950 májusában Oregon államban egy farmer, Mr. Trent látott egy UFO-t birtoka közelében. A férfi szerint először felesége pillantotta meg az ezüst színű, fémből készült tárgyat az égen. A nő éppen odakint tevékenykedett a kertben, mire kihívta férjét is. Közösen nézték percekig az elképesztő látványt. Később lencsevégre is kapták. A házaspár sohasem kért pénzt a különleges felvételekért. Sokan megcáfolták, hogy igazi földönkívüli járművet lehet látni a képen, azonban a Trent házaspár ezt egészen halálukig biztosan állította.

mcminnville02

UFO9. Mariana incidens
1950. augusztus 15-én egy baseball játékos, Nick Mariana fotózott le egy furcsa jelenséget. Két világos pontot látott az égen, amelyeket régi kamerájával le is kapott. Még a légierővel is felvette a kapcsolatot az ügy kapcsán, azonban azok, amikor látták a képeket azt mondták, hogy valószínűleg repülőgép látható a képen.

Flying_Saucer8. Chicago O’Hare incidens
2006-ban Chicagóban pár ember látott egy furcsa, hatalmas sebességgel közlekedő repülőt. Ráadásul mindannyian a United légitársaság dolgozói voltak, így tudták, hogyan is néz ki egy repülőgép. A legérdekesebb az, hogy a radarok nem jelezték a furcsa repülő tárgyat. Sokáig nyomoztak az ügy kapcsán, hiszen sok dolgozó ragaszkodott ahhoz, hogy látta a tárgyat. A nyomozók a mai napig úgy gondolják, hogy optikai illúzió, esetleg furcsa időjárási jelenség lehet a magyarázat.
Minden egyes szemtanú egyetértett abban, hogy a jelenség sötétszürke volt, hirtelen tűnt fel a felhők közül, majd hatalmas sebességgel távozott.

UFO37. Edwards Air Force légibázis
1957-ben egy légibázison is láttak furcsa dolgokat, amelyek bizonyosan nem foghatóak a légierőre. A jelenséget Gordon Cooper észlelte, aki az Egyesült Államok asztronautája és tesztpilótája. Éppen a bázison tartózkodott, amikor meglátta a csészealjat. Lefilmezték, ahogy a föld felett repült, majd kiengedte három lábú futóművét. A férfi számára egyértelmű volt, hogy idegen űrhajóról van szó. Később el is küldték Washingtonba a felvételt, azonban az eltűnt és sohasem került nyilvánosságra.

UFO56. Socorro megszállás 
1964. április 24-én furcsa események történtek Új-Mexikó államban. Sokan furcsa égi jelenségeket láttak, páran érdekes hangokat hallottak. Egy ember még azt is állítja, hogy ő látta leszállni az űrlények hajóját. Lonnie Zamora éppen szolgálatban volt, hiszen járőrként tevékenykedett. A rendőrtiszt elmondta, hogy kék fényt látott előtörni az égből, amelynek az irányába indult el. Később megpillantotta a járművet is, amelyből két idegen lényt is látott előlépni. Hirtelen azonban minden eltűnt a szeme elől.

forrás: ListVerse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.