10 kevésbé ismert szellemtípus

Manapság sokat hallunk szellemekről, lelkekről, szinte mindennapi kultúránkba ivódtak. Azonban lehetséges, hogy vannak olyan típusok, amelyekről még nem hallottál! Ezeket szeretnénk most bemutatni.
10. Démon a tömegben
A tömegekben található démonok nagyon furcsa teremtmények. Ezek a lények ott szeretnek megjelenni, ahol rengetegen vannak. Hogy miért, arra nincsen kielégítő magyarázat. Sokszor felismerhetetlen alakban bukkannak fel.
9. Állatok szellemei
Sok esetben az állati lelkeket elhanyagolják, miután eltávoznak a földről. Azonban a profi szellemvadászok szerint találkozhatunk az állatok szellemeivel is. Sok esetben hangokat is adnak ki magukból, ám sokan figyelmen kívül hagyják és élő állatoknak tulajdonítják őket.
8. Vortex
A vortex (örvény) általában csak képeken látható, szabad szemmel nem észrevehető. Környezetükben lehűlik a levegő és szabad téren egyáltalán nem lehet velük találkozni. Dimenziók közötti kapuknak is gondolják a furcsa örvényeket.
7. Élettelen tárgyak kísértetei
Mindannyian hallottunk már kísértethajókról, ám másmilyen tárgyaknak is lehetnek kísértetei. Például autóknak, vonatoknak, de akár lámpáknak is. Sokszor katasztrófák helyszíneiről maradnak vissza.
6. Doppelgänger
A “Doppelgänger” egy furcsa hasonmás, aki képes kivetíteni magát egyszerre több helyre is. Akár egy olyan személy is képes kivetülni, aki még életben van. Előfordul, hogy valaki látja élő szeretteit is maga mellett. A kivetülés sok esetben tragédiákat előz meg. Sokan asztrális kivetülésként gondolnak rájuk.
5. Kobold
A koboldok hasonlatosak a kopogó szellemekhez, általában komisz kis lelkek, akik az emberekkel játszanak. Sok esetben erőszakosak is lehetnek. Néha állati alakot is felvehetnek, de akár tűzként is megjelenhetnek.
4. Lemurok
A lemurok gyökerei a római időkhöz vezetnek vissza bennünket. Úgy ismerték őket, mint gonosz entitásokat. Haragot és barátságtalanságot hordoztak magukban, főként, hogyha nem kapták meg a végtisztességet. A rómaiak rettegtek tőlük.
3. Éteri jelenések
Hallhatunk történetek arról, hogy az emberek hogyan veszítik el energiájukat a kísértetek által megszállt helyeken. Sokan “árnyék embereknek” is nevezik azokat, akik ezt a veszélyes cselekményt űzik. Általában elszívják a fizikai energiájukat az áldozataiknak.
2. Megmaradt szellemek
Nagyon ritka jelenségről van szó, amelyben a szellemek újra és újra ugyanazt csinálják. Ekkor olyan mintha a történelem megismételné önmagát.
1. Mesterséges szellemek
A mesterséges kísértetek a legritkább jelenségek között vannak. Ilyenkor egy csoport ember kreál egy virtuális szellemet, majd energiájuk segítségével meg is alkotják azt. Ilyen történhet például Quija tábla használatánál is.
forrás: ListVerse.Com

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: