10 félelmetes történet, amit nem érdemes éjjel olvasni II.

5. Az angyalszobor
A történet egy házaspárral kezdődött, akik egy éjszakára el akartak menni szórakozni. Felhívták a szokásos bébiszittert, hogy vigyázzon a gyerekekre. Amikor az megérkezett, a gyerekek már régen aludtak, ezért a lány úgy döntött, hogy TV-t néz. Az egyetlen készülék a szülők szobájában volt, ezért a lány felhívta őket, hogy megkérdezze, hogy nézheti-e ott a műsort. Ebbe a szülők természetesen beleegyeztek. A lány megkérdezte azt is, hogy letakarhatja-e az angyalszobrot a szobában, hiszen ideges lett a látványától. Amikor az édesapa ezt meghallotta, azt kérte a lánytól, hogy hívja fel a rendőrséget, és azonnal vigye ki a gyerekeket a házból, mert nekik nincsen semmiféle angyalos szobruk. Amikor a rendőrség megérkezett, akkor már holtan találták a bébiszittert és a gyerekeket is, de a szobor nyomára nem találtak rá.

4. A szélhámos
A szélhámos egy félelmetes internetes városi legenda, amely 2009-ben bukkant fel először. Állítólag haldokló gyermekeket láthatunk a videóban, akik rettenetesen sikítoznak. Később kiderült, hogy az egész videó kitaláció. Elindítója bevallotta, hogy egy filmből, a Little Otikból vette a képeket. Hiába tudják az emberek, hogy a videó kitaláció, még mindig rettegnek a történettől.

3. SCP
Az SCP alapítvány 2007-ben tűnt fel. Célja a biztonság fenntartása volt. Az alapítványban orvosok, kutatók és ügynökök kaptak helyet. Állítólag kísérleteket hajtottak végre halálra ítélt rabokon, és földönkívüli lényeken. Az SCP-173-as lény egy szoborszerű, véres arcú teremtmény volt. Állítólag azonnal eltörte annak a nyakát, aki nem tartotta vele a szemkontaktust. De más borzalmas példányokat is tartalmazott a szervezet listája.

2. Jeff, a gyilkos
Jeff egy kisfiú volt, aki új otthonba költözött. Az első nap a szomszéd születésnapi bulijára hívták meg, mire úgy döntött, hogy bátyját is magával viszi. Amikor Jeff és Liu a buszra vártak, akkor egy csapat gyerek megtámadta őket. Jeff szerencsére legyőzte a támadókat, akik a földön feküdtek törött csuklóval és késszúrásokkal. Később Jeff ráébredt, hogy szeret fájdalmat okozni másoknak.
Egyik éjjel Jeff édesanyja arra ébredt, hogy valaki sír a fürdőben. Megtalálta fiát, aki felvágta az arcát, hogy folyamatosan mosolyogjon, emellett kivágta szemhéjait, hogy örökké ébren maradhasson. Az édesanya azonnal a hálóba rohant, hogy felébressze férjét, azonban fia eltorlaszolta az útját. Jeff azzal vádolta, hogy hazudott, és meggyilkolta. Apja ugyanerre a sorsa jutott, csak a testévre maradt életben. Liu sem tudott küzdeni ellene, de Jeffet sohasem kapták el. Állítólag a mai napig vár az áldozataira.

1. Normalpornfornormalpeople.com
Ez a városi legenda egy egyszerű továbbküldős levéllel kezdődött, amelyben egy weboldalt ajánlottak az emberek figyelmébe: normalpornfornormalpeople.com. Az emailben elmagyarázták, hogy ez jó az emberiségnek. Rengetegen úgy döntöttek, hogy meg is látogatják az oldalt. Egyedül a cím tűnt ki: Normál pornó, normális embereknek, a weboldal, amely azért jött létre, hogy felszámolja az abnormális szexualitást. Ezen kívül semmi különleges nem volt, így sokan azonnal le is léptek, hiszen nem találtak semmi érdekeset. Mások tovább nézelődtek és linkeket találták, ahol borzalmas videókat lehetett letölteni.
A legszelídebb videó állítólag a peanut.avi, amely egy férfit, egy nőt és egy kutyát mutat a konyhában. A nő szendvicset készít, amelyet később a kutyának ad. Azonban, ha tovább nézzük a videókat, akkor találunk sokkal rosszabbakat is. Állítólag a useless.avi 18 percnyi terrort mutat be. A weboldal egyébként látogatható. A mostani oldalon az általunk is leírt zavaros videókat lehet megtalálni, ezen a linken.

forrás: ListVerse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.