10 félelmetes szellemtörténet I.

Mára hoztunk pár félelmetes szellemtörténetet.

1. Halott gyerekek játszótere

A Maple Hill temet640px-Maple_Hill_Cemetery_Huntsville_Alabama_Front1ő az egyik legidősebb Alabama államban. Nappal általában szép és egészen vidám hely, azonban a helyszín borzongató legendákat rejt. Állítólag éjjelente halott gyermekek lelkei jönnek fel játszani. A temető mellett található egy kicsi játszótér, és amikor az óra elüti a tizet, akkor a hinták életre kelnek és gyermeki nevetést lehet hallani a temető felől. Két magyarázatot szolgáltatnak erre: az egyik, hogy a temetőben eltemetett lelkek jönnek ki a játszótérre. A másik magyarázat egy kissé félelmetesebb. Állítólag Alabama államban rengeteget gyereket raboltak el a hatvanas években. A későbbiekben jó pár eltűnt gyereket holtan találtak itt, de a tettest sohasem fogták el.

640px-MonisternagalliaghduffAbbey2. A fekete boszorkány cellája
Írországból származnak a koboldok, a gyilkos kutyák és még rengeteg félelmetes szellem, így nem csoda, hogy az Old Abbey is félelmetes legendákat rejt. Állítólag itt egy ördögi apáca kísért, akit élve temettek el. Egy régi történet a “Fekete boszorkány cellájának” nevezte el a helyszínt, mert állítólag itt hajtotta végre sátáni rituáléit a nő. Éjjelente borzalmas sikolyai remegtetik meg a hegyeket. Egy legenda szerint a 16. században egy nyíllal sebesítették meg az apácát, és azt hitték, hogy meghalt, ezért eltemették. Később megriadt farmerek hallották a borzalmas sikolyokat, de akkor már túl késő volt.

056059pv3. Hampton Lillibridge ház

Georgia államban megtalálhatjuk az egyik legfélelmetesebb kísértetjárta házat. Külsőre a Hampton Lillibridge ház teljesen normálisnak tűnik, amely elfedi rémületes múltját. Állítólag a ház összes lakóját megmérgezték a szolgálóik, így természetesen rengeteg történetnek ad megfelelő táptalajt.
Az egyik legfélelmetesebb történetet az egyik volt tulajdonos mesélte el, akit Jim Williamsnek hívnak. Williams és számos barátja hallott hangokat, amelyek az emelet irányából jöttek. A házat még renoválták abban az időben, így a harmadik emelet nyitott volt. Williams barátja besétált a szobába, amikor furcsa erők kezdték el a nyitott rész felé rántani. Szerencsére sikerült magát megtartania, így életben maradt.

4. A halál háza
Szinte mindenki egyetért abban, hogy valami borzalmas él 10. utcában Greenwich Villagben. Az, hogy pontosan mi is az, azt senki sem tudja. A századok során rengeteg hátborzongató esemény történt itt. Helyszíne volt ez gyilkosságnak, öngyilkosságnak is a századfordulón.
Állítólag régen Mark Twain lakott errefelé, és rengetegen látták is az író szellemét. Egy igazán félelmetes incidens történt, amikor a színész és költő, Jan Bryant Bartell beköltözött a házba a hatvanas években. Hetek teltek el, amikor furcsa eseményeket kezdett tapasztalni. Lépteket hallott az üres házban és olyan szag terjengett, mintha valaki meghalt volna. Az egyik kutyája folyamatosan morgott, egy másik kutya meghalt. Bartell annyira megrémült, hogy még egy médiumot is odahívott, ami még borzalmasabbá tette a helyzetet. A médium furcsa transzba esett, és hullákról beszél, amelyeket a pincében temetettek el. Egy fiatal lány is volt a házban és egy elvetett csecsemő is.
Ha ez még nem lenne elég, akkor hozzátennénk, hogy 1987 novemberében egy ügyvéd, Joel Steinberg brutálisan meggyilkolta hatéves kislányát a házban.

5. Jeroma, Arizona
Jerome Arizona államban egy igazi szellemváros, amelyet elhagytak az ott lakók és a holtak vették át a hatalmat. Régebben bányászok és családjaik éltek a helyen. Lassan azonban elnéptelenedett. Állítólag fiatal lányok hangokat hallottak, amelyek visszhangzanak Jerome mára üres utcáin. Állítólag egy prostituált is keresi, hogy ki gyilkolta meg.

forrás: Listverse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.