10 borzalmas városi legenda őrületről és öngyilkosságról I.

A következő hátborzongató történetek a megőrülésről és öngyilkosságokról szólnak. Mindegyik elég meggyőzőnek tűnik, úgyhogy csak erős idegzetű olvasóknak ajánljuk őket. 

Az öngyilkos portré
Pár évvel ezelőtt egy japán lányról keringett egy történet az interneten. A lány egy önarcképet rajzolt magáról, mielőtt öngyilkos lett volna, majd az interneten is megosztotta. Később koreai fórumok osztották meg, innentől vált az eset még furcsábbá.
Az embereknek nehezükre esett elnézni a képről. Sokan újra és újra megosztották, és azt mondták, hogy a szemek egyszerűen beszippantják őket. Mások arról számoltak be, hogyha sokáig nézték a képet, akkor megjelent egy furcsa mosoly a lány arcán. Sokan pedig erős szomorúságot éltek át. Voltak olyanok is, akik megölték magukat. Ezen az oldalon megtalálhatjátok magát a képet is, hogyha van merszetek megnézni.

A férfi, aki beszélt Istennel
1983-ban egy csapat vallásos tudós azt az érdekes teóriát találta ki, hogyha az agyat elzárjuk minden ingertől, akkor érezhető Isten jelenléte. Találtak egy megfelelő önkéntest is, egy férfit, aki halálos betegségben szenvedett. A negyedik napon a férfi elkezdett távoli hangokat hallani. A hatodik napon pedig halott felesége kezdett beszélni hozzá. Ahogy teltek a napok a hangok egyre hangosabbak és erőszakosabbak lettek. A férfi ordított, azt mondta, hogy nincs mennyország és megbocsájtás, később pedig, hogy Isten elhagyta az embereket.



Disneyland öngyilkosság
A leghíresebb öngyilkosságok története a Small Worldbe vezet bennünket, amelyet egyik nap lezártak 1999-ben. A zene elhalt, a forgás leállt, a fények kikapcsoltak, az egyik dolgozó pedig megkérte a turistákat, hogy hagyják el a helyszínt. Senki sem adott választ arra, hogy mi történt. Azonban az egyik turista éppen fényképezőgépet tartott a kezében. Először nem tudta, hogy mit is fotózott le, később, amikor előhívatta a fotókat, ez a kép jelent meg.  A felvételen egy felakasztott gyerek látható. Állítólag az öngyilkosságok egyáltalán nem ritkák Disneylandben.

A farmer öngyilkossága
A történet egy húsfeldolgozó üzem tulajdonosáról szól, aki egyik nap nem találta meg a gyermekét. A testvére segítségével próbálták felkutatni, de nem találták meg. Pár órával később a rendőrség tett rettenetes felfedezést. Az üzemben emberi húst találtak. A férfi sokkot kapott, mire felakasztotta magát. Húsz évvel később holtan találták a férfi testvérét is, akinek a mellkasára azt vésték fel, hogy “én tettem”.

A bámuló videó
Nincs másról szó, csupán egy videóról, amelyben a férfi két percig néz a kamerába kifejezéstelenül. Megtalálható a YouTube-on, és a videó arra hivatott, hogy őrületbe kergessen téged. Állítólag a videó végén a férfi mosolyog, igazán ördögien. Később pedig az emberek elveszítik józan eszüket. Voltak, akik kivájták a szemüket, voltak olyanok, akik megölték magukat. Állítólag senki sem képes megnézni a videót 45 másodpercig, anélkül, hogy üvöltene, később pedig a saját lelki épségét veszélyezteti.
Azonban a videót állítólag egy Bryan Cortez nevű férfi töltött fel, aki egyáltalán nem démoni, sőt barátságos. De teljesen érhető, hogyha nem akarod megnézni a videót. Mi sem mertük.

forrás: ListVerse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: