10 bizarr baleset, amit mégis túléltek az emberek

Naponta történnek balesetek az emberekkel, de most tíz olyan bizarr esetet hoztunk, amitől bárkinek tátva maradhat a szája.

10. A helyváltoztató szív
2014-ben egy férfi motorbalesetet szenvedett, majd furcsa tünetekkel került a kórházba. Az orvosok egyszerűen nem érezték a szívverését. A páciens szíve más helyre került. A kondíció általában születési rendellenesség, nagyon ritkán történik meg ilyesmi baleset során. Hatalmas szerencse, hogy a férfi egyáltalán nem veszítette el az eszméletét a baleset során és egy beavatkozással helyre is hozták a problémát.

9. Az átalakított teherautó
James Crawford 2012-es baleset abba a kategóriába tartozik, amelyben senki sem sérült meg súlyosan. James autóval indult el munkahelyére egyik reggel, ahol is találkozott egy hatalmas, lebegő acélgerendával, amelyet egy daru emelt véletlenül az út felé. A vasrúd leszedte az autó tetejét és egyik oldalát, mintha konzervet bontanának fel. A férfi csak pár karcolást szerzett az arcán, ami szinte hihetetlen volt.

8. A félfejű férfi 
Az alábbi kép nem Photoshopos átalakítás, hanem tökéletesen igazi. Az eset Carlos Rodriguezzel történt meg egy furcsa autóbaleset során, amelyben közre játszott az alkohol és a drogok is. A férfi feje egy oszloppal ütközött, ami betört a szélvédőn. A legbizarrabb, hogy a férfi fejének a másik fel az úton végezte. A férfi csupán 14 éves volt a baleset során, most drog és alkohol elrémisztő kampányokat forgatnak vele.

7. A gyilkos galamb
2010-ben Matthew Brealy hazafelé motorozott 80 km/h sebességgel, amikor egy galamb a bukósisakjának ütközött. A férfi elveszítette az eszméletét, mire előrebukott a motoron, majd az felgyorsult 225 km/h sebességre, majd Matthew az úton végezte. Az érdekes az, hogy semmilyen nagyobb baja nem esett a férfinek csak néhány törést szenvedett el. A madár nem élte túl az ütközést.

6. A WC-bomba
Michael Pierre hatalmas meglepetéssel találta szembe magát, amikor egyik nap ellenőrizte a víznyomást a lakásában. A vizet egy időre elzárták a lakásban és Michael a WC lehúzásával akarta megnézni, hogy visszajött-e már. Azonban a WC egész egyszerűen felrobbant. A porcelán darabokra tört, amely össze-vissza vágta az arcát. Legalább harminc öltéssel kellett bevarrni a sebeit. A férfi azóta képtelen megbízni a mellékhelyiségek biztonságában.

Forrás: ListVerse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.