10 bizarr baleset, amit mégis túléltek az emberek II.

5. A kétszeres csapás
2013-ban Casey Wagnernek igazán rossz napja volt, amikor is elment egy rodeóra. Viharfelhők gyűltek az égen, mire Casey és barátja egy fa alatt kerestek menedéket, ami nem volt igazán okos döntés. Casey nemsoká tudta, hogy bele fog csapni a villám, hiszen hatalmas fényességet látott. Éppen, hogy csak túlélte a megrázkódtatást, amikor egy másik villám is belecsapott. A legmeglepőbb az, hogy Cassey minden nagyobb probléma nélkül megúszta a kétszeri csapást.

4. Szigony a fejben
A 16 éves Yasser Lopez szintén egy rettenetes balesetet élt túl, amikor találkozott egy szigonypuskával, amíg a barátaival volt egy horgásztúrán. Yasser homlokából egy egyméteres szigony állt ki, és az egész eset alatt megtartotta eszméletét. Yassernek most nincsenek emlékei az esetről, de egyébként teljesen rendben megúszta az balesetet.

3. A félbevágott ember
Hogyha eddig senkit sem botránkoztattunk volna meg, akkor felhívjuk a figyelmet, hogy a következő leírás kissé sokkoló lehet. 2006-ban Truman Duncan a sínekre esett és a szembejövő vonat levágta a lábait. A vonat az egész altestét összezúzta és 27 méteren át sodorta magával. A bal lábát egyetlen izom tartotta a testéhez, ennyi maradt meg belőle. Elképesztő, de a férfi nem halt meg azonnal, sőt 45 percig várt, amíg a mentők megérkeztek. A férfi túlélte az esetet, igaz 23 műtétet végeztek el rajta négy hónap alatt.

3_157969164

2. A döntő lépés
2003-ban Morgan Lake éppen hazatartott az egyetemről, amikor az autó tükrében egy 18 kerekes kamiont látott közeledni felé, ami nem lassított le. A kamion lesodorta a lányt a hídról egyenesen a fagyos folyóba. Szerencsére az autó ablakai kitörtek az ütközés során, ezért a lány gyorsan összeszedte magát és a felszínre úszott, ahol a rendőrök hamarosan kimentették. A lány csupán felszíni sérüléseket szenvedett.

1. A láncfűrészek megszállottja
Az utolsó történet a 74 éves Forthman Murffé. A férfi egyedül ment fát vágni egyik nap az erdőben. Egy hatalmas ág egy árokba döntötte a férfit, miközben egy másik ág is leesett rá, amely eltörte a lábát és odaszögezte a földre. Ezután jöttek csak a borzalmak. A férfi egy időre elveszítette eszméletét, majd amikor magához tért, észrevette, hogy a láncfűrésze alatta van és éppen a nyakát fűrészeli. A vér szerencsére nem spriccelt a nyakából, így a férfinek még meg volt az esélye. Forthmannak sikerült a szomszédja házáig vezetnie autójával, ahonnan aztán mentőt hívtak neki, elszállították egy kórházba, és kezelték a férfi sérüléseit. A férfi csak légcsőmetszés után volt képes beszélni és lélegezni, de egyébként nagyjából felépült a balesetből.

1_152159380

forrás: ListVerse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.