10 baba félelmetes történettel II.

5. Elmo
1996 óta az Elmo babák a karácsonyi ajándékok eladási listájának első helyét vezették. Nem is lenne semmi félelmetes ebben a babában, amíg meg nem fenyeget, hogy megöl…
A Bowman család 2008-ban vásárolt egy Elmo babát kétéves fiuknak. A baba arra volt programozva, hogy a tulajdonos nevét mondja ki, számos más frázissal együtt. A furcsa baba nemcsak, hogy tudta a kisfiú nevét, hanem azt énekelte, hogy öljétek meg Jamest! Az édesanya úgy döntött, hogy mindenképpen eltávolítja fia közeléből. A baba csak akkor kezdte el a halálos üzeneteket, amikor kicserélték benne az elemet. A család visszavitte a boltba.

4. Mandy
Mandy egy porcelánbaba, akit Angliában, esetleg Németországban készítettek 1910 és 1920 között, majd eladományozták a Quensnel Múzeum számára Kanadába 1991-ben. Mandy gazdája azt mondta, hogy az éjjel közepén hallotta sírni a bábút a pincéből. A múzeumban is furcsaságok történtek. Az alkalmazottak szerint ebédek tűntek el, majd az épület másik részében tűntek el. Lépteket hallottak, amikor senki sem volt jelen, miközben könyvek és tollak tűntek el. Sokat gondolkoztak, hogy hova is helyezzék a babát, hiszen a többi kiállított tárgyat bántalmazta.

3. Pupa
Pupa 1920-ban készült gazdája képmására. Pupa gazdája állította, hogy a baba beszélt hozzá, miután ő meghalt 2005-ben, a család egy üvegkalitkába tette, aki még most is változtatja a helyét. Arckifejezése szintén változik.

2. Letta, a cigánybaba
1972-ben Kerry Walton visszatért ausztrál szülővárosába nagymamája temetésére. Úgy döntött, hogy szembenéz gyermekkori félelmével és meglátogat egy elhagyatott épületet, ami halálra rémisztette. A ház tornácán megpillantott egy régi marionett babát, amelyet magával vitt. A babát állítólag kétszáz évvel ezelőtt készítette egy román cigány a fiának, aki megfulladt. A cigányok szerint a lelkek átalakulnak, így babában talált új otthonra a kisfiú. A babának emberi haja van. Neve Letta, esetleg Ledda lett.
Ebben a babában semmi ördögi nincs, sőt Walton kifejezetten szerencsés lett, miután megtalálta. Persze, pár hátborzongató tény van Lettával kapcsolatban is. Például mindig elered az eső, hogyha kiviszik és a felakasztott képek leesnek a falról, amikor beviszik a szobába és a kutyák is nehezen tűrik.

1. Chrystal, True, Monika, Sharla, Isaac, Lilly, Ashley és Cameron
Ez a megszállt és kísérteties babacsalád egy ötfős család tulajdona Pennsylvania államban. Ezeket a babákat direkt azért vásárolták össze, mert az járta róluk, hogy kísértetek lakoznak bennük. A tulajdonosok szerették volna megvizsgálni a babákat. Kamerát is állítottak melléjük, amely néha furcsaságokat rögzít. Egyszer egy különös kisfiú jelent meg a képernyőn.

forrás: ListVerse

 

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.